Šešelj i Rističević: S Milanovićem ćemo lakše do ''Velike Srbije''

Datum objave: 06.01.2020   Broj čitanja: 1307
Srbijanski radikali Vojislav Šešelj i Marijan Rističević čiji su pretci nekad bili Hrvati uvjereni su da će s Milanovićem na čelu Hrvatske stvoriti većinski srpske teritorije u ovoj zemlji.
Šešelj i Rističević: S Milanovićem ćemo lakše do ''Velike Srbije''

 

“Ne znam zašto me to pitate, ali svi koji se u Srbiji ozbiljno bave politikom ne upliću se u to. Nama bi kao Srbima najviše odgovaralo da pobijedi Zoran Milanović, ali mi nismo sudjelovali u kampanji, ne navijamo ni za koga, ali s Milanovićem bi se jednostavnije sporazumijevali”, kazao je na srbijanskoj televiziji predsjednik Srpske radikalne stranke i haški osuđenik Vojislav Šešelj upitan koga bi zaokružio na predsjedničkim izborima u Hrvatskoj.

 

Ako bi se sad žustro založili za Zorana Milanovića mogli bismo mu pokvariti šansu. Ima jedan prešutan dogovor, iako se nismo formalno dogovarali, svi šute o tome, pa se ni ja nisam izjašnjavao tijekom cijele kampanje“, kazao je Šešelj.

 

Nakon Šešelja nadovezao se Marijan Rističević, zastupnik Narodne seljačke stranke u Skupštini Srbije, u koaliciji s Aleksandrom Vučićem, rekavši da bi volio da svi izgube.

 

“Volio bih da izgube i jedno i drugo ako je to moguće, a vjerojatno će jednoga dana biti moguće. Ono što mene zanima je broj birača koji glasuje. Vidim da se Hrvatska prazni i nije mi žao što se Hrvatska prazni. Od moje kuće do Zagreba živi milijun stanovnika. Da je malo više pameti, da se potrudimo, uskoro bi srpski teritoriji u Hrvatskoj bile većinski srpski teritoriji“, ustvrdio je Rističević.

 

Nadovezao se Šešelj:

“Lakše ćemo to postići sa Zoranom Milanovićem nego s Kolindom.”

 

“Vjerujem da će sva pokoljenja koja potječu od prognanih Srba u Oluji i Bljesku i sličnim akcijama jednoga dana imati pravo vratiti se i da ti teritoriji ponovno budu naseljeni Srbima i postanu srpski”, završio je Rističević.

 

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio