Trener Srbije: Hrvati uzmite zlato! Navijači Hrvatske to zaslužuju!

Datum objave: 13.01.2020   Broj čitanja: 1698
"Pokazali smo srce. Igrali smo zbog nas samih, ova momčad nije kućna varijantna reprezentacije nego želi igrati bez straha protiv svakoga. Znam da im je sada teško, ali pokazano nije dovoljno da bismo otišli dalje", iskren je bio srpski izbornik Nenad Peruničić koji je posebno izdvojio Domagoja Duvnjaka za kojeg smatra da je oduzetim loptama prelomio utakmicu.
Trener Srbije: Hrvati uzmite zlato! Navijači Hrvatske to zaslužuju!

 

Peruničić je bio oduševljen atmosferom koju je u Grazu napravilo oko pet tisuća hrvatskih navijača.

 

"Želim Hrvatskoj baš zbog navijača da uspiju otići do zlata, a želio bih da se to dogodi i nama, da ne ostanemo sami kakvi smo bili ovdje u Grazu."

 

"Žao mi je što nas navijači nisu podržali na ovom Euru. Mnogo Srba živi u Beču, a to nije daleko od Graza. Volio bih da osjećaju veću pripadnost reprezentaciji. Razumijem da ljudi kod nas idu na košarku i odbojku jer dožive pravi rezultat, ali podrška je potrebna i onda kada ne ide. Žao mi je, ali vrlo malo navijača iz Srbije je bilo uz nas. Kada vidim s koliko strasti hrvatski navijači idu uz svoju reprezentaciju, volio bih da je tako u Srbiji. Svi nose dresove, to je lijepo vidjeti. Volio bih vidjeti stotinjak srpskih zastava, a ne deset na tribinama. Navijači iz Hrvatske uvijek dolaze na početak prvenstva i takvu ljubav prema dresu treba poštovati."

 

Index.hr

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Ero14.01.2020 06:03 sati
    Bravo,pravi zrener i covjek,svaka vast
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio