Poruka kardinalu, a i poruka kardinala: Željko Komšić je kukavičje jaje podmetnuto Hrvatima

Datum objave: 14.01.2020   Broj čitanja: 676
Na stranicama Katoličkog tjednika, portalu Nedjelja.ba, Medijski centar Vrhbosanske nadbiskupije postavio je pitanje: Je li kardinal trebao pozvati Željka Komšića na Božićni prijam?
Poruka kardinalu, a i poruka kardinala: Željko Komšić je kukavičje jaje podmetnuto Hrvatima

 

Najviše glasova imao je odgovor: Nije, jer je Željko Komšić političko, kukavičje jaje podmetnuto Hrvatima! Taj odgovor biralo je 42 posto anketiranih.

 

Naravno, ima i onih koji drukčije misle i tvrde: Jest, jer se Crkva ne bavi politikom i svi su ljudi dobrodošli.

 

U tom odgovoru vjerojatno se krije dobar dio onih bliskih Željku Komšiću, a mogla je anketa prevagnuti i na njegovu stranu da ih je uspio organizirati kao što su velikobošnjačke političke elite organizirale njegov izbor, čak i u vjerskim ustanovama.

 

Nakon ankete i Nedjelja.ba se bavila činjenicom da je Komšić nepoželjan gost: Na ovogodišnji je prijam, pak, doista pala Komšićeva sjena, pa atmosfera zbilja nije bila kao ranijih godina.Čega je bio svjestan i taj (neželjeni) gost pa je uglavnom tražio „azil“ u društvu svoji političkih pokrovitelja Bakira Izetbegovića, Šefika Džaferovića i Bisere Turković.

 

Kardinal, iako je netko iz njegova protokola ponovno pozvao Komšića, nije se libio kritizirati ga otvoreno, pred svima na svom prijamu, a s obzirom da ga je ranije usporedio s Hitlerom može se zaključiti samo jedno: Komšić uistinu ima đon obraz, a što se morala tiče, izdao je i svoj narod i svoju vjeru, izdao je i Bošnjake koji su mu dali glas, izdao je Sarajevo... toliko o nelegitimnom.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio