U GRUDAMA ODRŽANA RADIONICA - Evo koje su svečane frizure in u 2020. godini FOTO

Datum objave: 14.01.2020   Broj čitanja: 2531
Bilo da je riječ o vjenčanju, kumstvu, maturi ili drugim svečanim događajima, osim odjeće, obuće i šminke, žene posebnu pozornost pridaju frizuri.
U GRUDAMA ODRŽANA RADIONICA - Evo koje su svečane frizure in u 2020. godini FOTO

 

Riječ je o važnim događajima na kojima je puštena ili jednostavna kosa previše uobičajena, stoga većina žena želi frizuru u kojoj će zablistati. Ako se svečani događaji ne događaju često u vašem životu, dašak glamura i elegancije neće biti na odmet. Naravno, to je trenutak kada trebate zablistati na fotografijama.

 

Biranje savršene frizure nije lagan posao, pa smo vam odlučili pomoći s trendovima svečanih frizura za 2020 godinu koje nam dolaze upravo sa svjetskih natjecanja. Riječ je o glamuroznim frizurama uz koje će svaka žena zablistati punim sjajem.

 

Što kažu influenceri
Jedan od pobornika ovakvih frizura je i popularni ruski frizer i influencer Gregoriy Kot (@georgiykot). Gregoriy Kot je trostruki svjetski frizerski prvak, a osvojio je više od 200 medalja na najprestižnijim međunarodnim natjecanjima i ima 1,7 milijuna sljedbenika na Instagramu.

 

Njegove frizure odlikuju tehnike twistanja, podignutih i polupodignutih frizura koje su svaka za sebe jedno umjetničko djelo.

 

Patric Cameron je također influencer koji je poznat po svojim tehnikama pletenja kose koje su također hit. Patrickove vještine vrlo su tražene, no on se odlučio odužiti frizerima i organizirao je frizerske škole diljem svijeta.

 

Za ovakve frizure ne morate ići u inozemstvo, i na našem području postoje saloni u kojima ih možete napraviti. Upravo jedna radionica takvih frizura održala u Grudama u salonu Amadeo. Radionicu je vodila Amela Fazlibegović, koja je svoje znanje o svjetskim trendovima prenijela sudionicama radionice.

 

 

Glamurozna frizura je umjetnost
Vrijedne ruke naših frizera su osnovne tehničke elemente prenijeli u svoje verzije umjetnosti.

 

Amela Fazlibegović naglasila je kako su ovi tehnički elementi trenutni hit na svjetskim natjecanjima samo što su prilagođeni trendovima i naravno osobama na kojima se rade.

 

Svaka osoba je drugačija, a zadatak ovakve frizure je naglasiti ljepotu i posebnost osobe. Osnovne tehnike koje su upotrijebljene na ovoj radionici bile su tehnike twistanja, polu podignute frizure, pletenje kose, te upotreba raznih tehnika na dugoj kosi.

 

Uvjerite se i sami u posebnost i ljepotu ovih glamuroznih frizura u našoj galeriji.

 

 

Ovakve frizure možete napraviti u salonima:

 

Amadeo Grude vl. Sanela Miloš,

 

Avangard Sarajevo  vl. Amela Fazilbegović,

 

CoCo Ljubuški vl. Ivana

 

Danica-G Knešpolje  vl. Danica Glavina.

 

Modissa Ružići  vl. Katarina Marijanović

 

Ana Primorac Uzarići

 

Ivana Bogut/Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio