OLMO ZNA NOVI KLUB! GIGANT IZ BOBANOVE DRAGE ODRADIO JE POSAO!

Datum objave: 15.01.2020   Broj čitanja: 806
Milan je Dinamu poslao ponudu za Danija Olma, barata se cifrom od 30 milijuna eura! Pregovori su u tijeku...
OLMO ZNA NOVI KLUB! GIGANT IZ BOBANOVE DRAGE ODRADIO JE POSAO!

 

Ta se vijest u srijedu se probila do Rovinja. Još u utorak su Sportske novosti objavile da se u priču oko Olma uključio i talijanski gigant, ali tada je sve ipak bilo na špekulacijama koje su dolazile s nekoliko strana, a danas je priča skroz vjerodostojna.

 

Zvonimir Boban i njegov Milan žele Olma i velika je vjerojatnost da će se to dogoditi. Inače, o Milanu i Olmu špekuliralo se i ovoga ljeta, ali tada do transfera nije došlo. Tada je Olmo bio najbolji igrač mlade španjolske reprezentacije koja je osvojila naslov prvaka Europe, možda je tada Boban mislio da još nije vrijeme da ga dovede u Serie A.

 

Prema našim saznanjima Dinamu odgovara ponuda i za tu spreman je pustiti španjolskog reprezentativca, ali čeka se potvrda i Olmove strane. U ovom poslu modri klub želi ostati maksimalno korektan i neće siliti Olma da ode u neki klub u koji ne želi. Međutim, koliko smo uspjeli saznati i strana Danija Olma, kao i igrač žele u Milan, tako da bi posao trebao vrlo brzo biti zgotovljen. Konačno, danas smo nazvali Olmovog menadžera Andyja Barru koji je u Barceloni.

 

- Zasada ne bih ništa komentirao...

Dakle, i to je komentar. Barra ništa nije demantirao, sve je jasno, Olmo bi trebao postati novi igrač Milana, prenose Sportske novosti.

 

OLMO ZNA NOVI KLUB! GIGANT IZ BOBANOVE DRAGE ODRADIO JE POSAO!
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio