Zastanite! Niko Kranjčar je napravio svoju posljednju fintu

Datum objave: 17.01.2020   Broj čitanja: 1011
Otišao je baš onako kako je htio. Da nitko ne primijeti.
Zastanite! Niko Kranjčar je napravio svoju posljednju fintu

 

"Zapravo, baš onako kako je htio živjeti. Onaj jedan jedini put kad se nije držao po strani, kad nije bio obični papučar koji ni o čemu nema mišljenje, tad mu se dogodila, slobodno možemo reći, najveća životna trauma. Jer, zaboravit će mnogi, ne pričamo samo o Dinamovu kapetanu, već i o 20-godišnjem klincu. Volio bih ga pitati bi li ponovno bio tako drzak i je li to možda bio obični buntovni hir jednog takvog klinca, ali upravo je u tome i problem — Niki Kranjčaru se o takvim i inim temama više naprosto ne da pričati", piše Ivan Mlinarić u svom tekstu za Telegram.hr jer je, sada službeno, karijeru završio veliki Niko Kranjčar.

 

Kroz karijeru, poglavito dok je bio klinac, javnost je liječila komplekse na Niki, mjerila mu svaki miligram, guštala u svakoj izgubljenoj lopti ili bljedunjavoj partiji i dijelom je i zato ispario tako promišljeno i planirano. Zapravo nam je prodao ‘maglu’. Prvo je, kao, visjelo u zraku hoće li nastaviti karijeru, a onda je činjenica da neće valjda trebala prerasti u zaborav.

 

Karijeru je okončao zbog posljednje u nizu ozljeda, ujedno i najteže, zbog čega i danas na haklu i tenisu osjeća bol u koljenu, ali kad sam ga prije koji tjedan vidio na turniru Četiri kafića, stekao sam baš taj dojam da je konačno dotakao svojevrsni zen. Bilo je stvarno teško ne primijetiti da se još malo zaokružio u odnosu na svoju tijekom karijere standardno upitnu težinu, zbog čega se, po vlastitom priznanju, vagao svako jutro da vidi je li dobio pokoji miligram.

 

Od Nike Kranjčara su se oprostili i Bili tekstom: Poslije Nike Nitko

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • sax17.01.2020 18:21 sati
    Kranjčar mi nikad nije bio neka igračina, prosječan kao i milijun njih, da mu nije Cico ćaća, nebi se gotovo ni znalo za njega..
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio