DOBRE VIJESTI: Razvija se cjepivo za koronavirus!

Datum objave: 29.01.2020   Broj čitanja: 386
- Ruski i kineski stručnjaci počeli su razvijati cjepivo, objavio je ruski konzulat u pokrajini Guangzhou.
DOBRE VIJESTI: Razvija se cjepivo za koronavirus!

 

Rusija i Kina zajedno rade na razvoju cjepiva protiv koronavirusa i službeni Peking je predao genom virusa Moskvi, objavio je u srijedu ruski konzulat u Kini.

 

Broj smrti izazvanih koronavirusom u Kini narastao je na 132 u srijedu, a broj osoba u kojih je zaraza potvrđena iznosi gotovo 6000.

 

- Ruski i kineski stručnjaci počeli su razvijati cjepivo, objavio je ruski konzulat u pokrajini Guangzhou.

 

Iz objavljenog priopćenja nije jasno rade li ruski i kineski znanstvenici zajedno ili odvojeno, piše agencija Reuters i dodaje da konzulat nije bio dostupan za komentar.

 

Rusija do sada nije potvrdila nijedan slučaj zaraze virusom, ali je u utorak počela pregledavati sve ruske turiste po povratku iz Kine, objavio je u srijedu nacionalni zdravstveni centar.

 

- Kina je predala genom virusa Rusiji što je omogućilo našim znanstvenicima da brzo počnu raditi na razvoju suberbrzog testa koji može identificirati virus u ljudskom tijelu u roku od dva sata, objavio je konzulat.

 

Rusija s Kinom dogovara evakuaciju svojih državljana iz grada Wuhana i pokrajine Hubei, epicentra epidemije izazvane koronavirusom, objavio je konzulat.

 

Premijeh Mihail Mišustin naredio je nadležnoj ruskoj nadzornoj agenciji da izradi i u srijedu vladi predstavi plan strategije za sprečavanje širenja koronavirusa.

 

Ruske vlasti zatvorile su granične prijelaze prema Kini na Ruskom dalekom istoku do 7. veljače.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio