Vlado Šola: Rukometašima iz Kine stavili smo maske i vodili ih na Zaraznu

Datum objave: 02.02.2020   Broj čitanja: 623
Kako su naši Kinezi na privremenom rukometnom radu u Zagrebu, pitali smo njihova trenera Vladu Šolu:
Vlado Šola: Rukometašima iz Kine stavili smo maske i vodili ih na Zaraznu

 

- Ma dobro, sve je u najboljem redu. Imali smo dvojicu viroznih pa su imali maske, vodili smo ih na Zaraznu, a ljudi kada ih vide bježe. No, samo je u pitanju domaća viroza. Direktnih kontakata s koronavirusom nema, uopće nemamo igrače s tog područja, nitko nam se nije priključio u posljednje vrijeme, a jedan je morao ići natrag u Kinu zbog nekih poslova pa smo mu put odgodili do daljnjeg radi opreza, makar i ne ide u ta područja koja su najopasnija. Radimo normalno, treniramo svi...

 

- Planiramo istrčati s maskama pa se protivnik možda uopće ne pojavi, to nam je najveća šansa - našalio se i na pozitivu okrenuo tešku kinesku situaciju trener Pekinga čiji igrači, naravno, ne treniraju s maskama.

 

- Da, malo je nezgodno oko viza uz koje se traži potpuna liječnička dokumentacija. Recimo, mi putujemo u Brest preko Varšave i EU ima proceduru koja se mora poštovati. Inače, oni su za Novu godinu bili kod kuće pa smo morali obaviti dodatne preglede i sve je u najboljem redu - kaže direktor Goran Roknić.

 

Sportske novosti

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio