'Poštujte autoškole i djecu, ta djeca uče kao što ste vi nekad učili'

Datum objave: 07.02.2020   Broj čitanja: 763
Sanel Zećirević, vlasnik autoškole na društvenim mrežama dao je svoj komentar na tragediju koja je potresla Cazin i Bosnu i Hercegovinu, a u kojoj je poginula 18-godišnjakinja, a ozlijeđen je instruktor vožnje.
'Poštujte autoškole i djecu, ta djeca uče kao što ste vi nekad učili'

 

Komentar koji je izazvao veliko zanimanje javnosti, prenosimo u cijelosti:

 

Zašto više ovako? Obraćam se kao instrukotor auto-škole, da se vozači jednom počnu pridržavati uvjeta na cestama i prema našim auto-školama u Cazinu i ostalim općinama s razumijevanjem. Da shvate da auto-škole ne smetaju nikome, kao što stalno neki pričaju. Da jednom shvatite da mi obučavamo vašu djecu, da ta djeca nikad nisu vozila auto, da je to njima prvi susret da postanu vozači, i da se pridržavaju onoga što su naučili, da shvatite da su to nečija djeca, koja uče i kao što ste vi nekad bili djeca, koja ste učili da budete vozači.

 

Svaki put na raskrsnicama tijekom obuke kandidatima se trubi da ubrzaju, ugonite ih u neprilike, ako se auto ugasi opet sviranje, psovanje, ne držite rastojanja, konstantno pretičete, ne gledate tko ide, ni što ide, ni ne promislite tko tu vozi, čije je dijete – može biti neko vaš…

 

Ovo je jedna pouka, bez uvrede bilo kome, ali dajte samo malo poštovanja prema auto-školama i ovoj djeci koja žele da budu vozači.

 

Mom radnom kolegi da dragi Bog da da preživi, a najljepšoj djevojci i učenici koja je na satu obuke izgubila život svoju mladost sa željom da bude vozač dragi Bog da podari raj, a obitelji sućut i strpljenja. Amin!

 

A i vozača kamiona nitko ne mora optuživat, jer nitko ne zna što je moglo biti to zna samo on i dragi Bog. Ceste su slabe, bilo je sklisko, a kao što ljudi pričaju vozač kamiona je, dok je očevid trajao, konstantno pitao za vozačicu i suvozača jesu li preživjeli.

 

Morate shvatiti: tko god da je kriv, nije ni njemu lako, to se može svakom desiti, ipak je to promet i ne znamo gdje nas što čeka.

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio