Anja Boban: Predivan osjećaj je nastupiti za prvi tim HRK Grude, treniram do 3 sata dnevno

Datum objave: 10.02.2020   Broj čitanja: 1891
Redovito se u posljednje vrijeme u golgetersku statistiku HRK Grude upisuje i Anja Boban. I ništa tu ne bi bilo neobično da Anja nema tek 16 godina, a sa seniorkama prezentira igre kao da je godinama u najjačem timu kluba iz dvorane Bili Brig.
Anja Boban: Predivan osjećaj je nastupiti za prvi tim HRK Grude, treniram do 3 sata dnevno

 

Ovih dana govorila je za Grude.com o svojima nastupima za seniorke HRK Grude, suigračicama, stručnom stožeru i drugim rukometnim stvarima. - Sam osjećaj sa 16 godina biti u prvom timu jednostavno je predivan. Sa suigračicama sam uistinu prezadovoljna jer su uvijek spremne pomoći i dati savjet, a za trenericu imam samo riječi hvale. Nastoji nas naučiti najboljem što se vidi i po rezultatima - govori nam perspektivna grudska rukometašica koja može igrati na pozicijama lijevog, desnog i srednjeg vanjskog.

 

Ispričala nam je i kako se odlučila na treniranje rukometa. - Prijateljica i ja smo odlučile otići na jedan trening i vidjeti kako je to, a evo nakon punih osam godina i dalje smo tu - priča nam Anja.

 

Treninzima posvećuje 2 do 3 sata dnevno, a potvrđuje nam i da stiže sve školske obveze.

 

Lani je krenula u srednju školu stoga s velikim planovima ne pretjeruje, ali je svjesna svojih kvaliteta. - Budući da mi je tek 16 godina smatram da je prerano još razmišljati o nekim većim planovima, ali, iskreno, nadam se da ću jednoga dana zaigrati za neki veći klub u Europi - otkriva nam Anja.

 

Od prvog dana pratila je i Europsko prvenstvo u rukometu na kojem je Hrvatska osvojila srebro, a najdraži igrač joj je, a tko drugi nego kolega po poziciji Domagoj Duvnjak.

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio