Troje mladih Gruđana se udružilo u Tecton 25

Datum objave: 15.02.2020   Broj čitanja: 2787
Nakon školovanja odlučili su ostati u svome mjestu. Inspiraciju traže svugdje - u prirodi, tehnologiji, povijesti i društvenim interakcijama.
Troje mladih Gruđana se udružilo u Tecton 25

 

Iza imena TECTON 25 d.o.o. stoji osnivački tim koji se sastoji od diplomiranog inženjera arhitekture (Ana Katura), ovlaštenog inženjera građevinarstva (Ana Zadro) i građevinskog tehničara (Petar Palac), te objedinjuje i nekoliko vanjskih suradnika čime pokriva sve zahtjeve investitora.

 

Tecton 25 djeluje kao projektna i konzalting tvrtka sa sjedištem u Grudama, na adresi Blage Zadre 3.


 

Ured je osnovan 2019. godine, a njihova primarna aktivnost je pružanje usluga u prostornom planiranju i projektiranju, uključujući vođenje projekata tijekom cjelokupnog procesa - od faze analiza i idejnih rješenja, preko izrade kompletne projektne dokumentacije, pa do ishođenja potrebnih dozvola za gradnju. Pružaju usluge dizajna interijera i eksterijera, te vođenje stručnog nadzora.

 

Arhitektonski ured je aktivan na širokom spektru projekata koji uključuju stambenu, industrijsku i komercijalnu arhitekturu.

 

Na pitanje kako pristupaju radu, odgovorili su:
“Vjerujemo da svaki projekt koji nam je povjeren, zaslužuje individualan pristup i puni kreativni angažman našeg ureda. Naš cilj je postignut jedino ako je u radu na projektu ostvareno uzajamno povjerenje s naručiteljem, a konačnim rezultatom su zadovoljni i naručitelj i naš projektni tim.


 

Inspiraciju tražimo svugdje - u prirodi, tehnologiji, povijesti i društvenim interakcijama. Naša posvećenost projektu na kojem radimo počinje preko potpune usredotočenosti temama upotrebljivosti i učinkovitosti unutar okvira zadanog budžetom i proširuje se kroz istraživanje oblikovnih mogućnosti koje će osigurati najbolji mogući utjecaj nove građevine ili prostora. Odgovornost prema klijentu u temeljima je našeg rada, što ne umanjuje našu svijest da smo kao inženjeri koji djeluju u javnom prostoru jednako odgovorni i prema zajednici. Svaki projekt podjednako nam je važan, neovisno o veličini i kompleksnosti. Potpun i promišljen prostor mora izgledati dobro, ostvariti ciljeve klijenta, odražavati identitet vlasnika, ali i pružiti jedinstven osjećaj.“

 

“U svijet poduzetništva ušli smo s jasnim ciljem i vizijom što želimo biti. Odavno znamo kako želimo da naš ured funkcionira. Prethodno radno iskustvo, vrlo uspješna suradnja s profesorima sa sarajevskog i mostarskog sveučilišta, te naša intrigiranost, stalno istraživanje i ljubav prema arhitekturi i građevinarstvu, pomogla nam je rapidno apsorbirati znanja i vještine potrebne za bavljenje ovom strukom. Poduzetništvo bismo opisali kao jedinstveno iskustvo koje je u isto vrijeme uzbudljivo i zanimljivo, ali ujedno i vrlo odgovorno. Smatramo da mladi u BiH imaju perspektivu, prilike i šanse, samo ih treba znati iskoristiti u ključnom trenutku. Uspjeh, sigurni smo, neće izostati!”.- ističu u razgovoru za Grude.com.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
 • maja22.02.2020 10:02 sati
  Svaka čast! Čestitam. Ako nešto ne probaš, neznaš bi li uspio. Najlakše je dić sidro put EU
 • Grude20.02.2020 08:44 sati
  Sretno u budućem radu!
 • Odlično17.02.2020 07:23 sati
  Svaka čast. Ako imate iskustva iz drugih tvrtki, bit će vam lakše, ako ste svi troje početnici, bit će vam užasno teško. Ali ovakve vijesti volim čuti. Bravo!
 • Ero16.02.2020 16:39 sati
  Sreetno u radu!
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio