Utemeljen IO HRS-a Grude: Bandić na čelu, Pandžić zamjenik

Datum objave: 17.02.2020   Broj čitanja: 1556
Utemeljen je inicijativni odbor Hrvatske republikanske stranke u Grudama, a na njeno čelo izabran je Tomislav Bandić, dok je njegov zamjenik Ivan Pandžić.
Utemeljen IO HRS-a Grude: Bandić na čelu, Pandžić zamjenik

 

''Nije istina kako nema alternative politici korupcije, nepotizma, nestručnosti, kukavičluka i prodaje nacionalnih interesa. Istraživanja nevladinog sektora pokazuju kako je HRS postala druga stranka po snazi u ZHŽ-u i HNŽ-u. Tu snagu ćemo pokazati i na lokalnim izborima 2020. Ima još ponosa, ima još prkosa, ima nade. Općenita je to poruka je to sa utemeljenja inicijativnog odbora OO HRS-a Grude'', stoji u priopćenju ove stranke.

 

Slaven Raguž, prvi čovjek HRS-a istaknuo je da će ova stranka biti odgovor i u Grudama i da će se to vidjeti već na sljedećim izborima. ''Nekada je komunistička partija diktirala život ljudi, danas to radi HDZ. Bez njihove članske iskaznice je praktično svaki uspjeh u životu uvelike otežan, praktično nemoguć, a da ne spominjemo kako se ponovno u narod uvukao strah od pogrešno izrečene riječi i „pogrešnog“ političkog mišljenja. U takvim društvenim okolnostima, potrebna je velika doza hrabrosti za uključiti se u HRS i uhvatiti se u koštac sa ovim društvenim anomalijama koje su skoro identične sa onima koje je ovaj narod trpio u komunizmu, ako ne i gore. No, HRS se isprofilirao kao vrlo jasan politički odgovor. To ćemo pokazati i na sljedećim lokalnim izborima u Grudama. Prvi korak je konstituiranje IO HRS-a Grude“ - u svome izlaganju rekao je Raguž.

 

Za predsjednika IO HRS-a Grude izabran je Tomislav Bandić, dok je za zamjenika izabran Ivan Pandžić. ''Fiskalna rasterećenja gospodarstva, poticanje malog i srednjeg poduzetništva, racionalizacija administracije i borba protiv korupcije i kriminala bit će samo neke od glavnih smjernica djelovanja OO HRS-a Grude. Izgradit ćemo društvo u kojem će svi biti jednaki pred zakonom i u kojem će nečiji uspjeh u životu i egzistencija ovisiti o stručnosti i radu, a ne o stranačkoj pripadnosti. Jednostavno ne prihvaćamo društvo u kojem obitelj kako bi opstala svoju budućnost mora tražiti u inozemstvu“ , pored ostalog u svome izlaganju poručio je Tomislav Bandić, predsjednik IO OO HRS Grude.

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
 • Grude18.02.2020 12:43 sati
  Hahahahaha 😂
 • KD17.02.2020 21:02 sati
  Ne smeta nam jednoumlje jer je HDZ Grude kvaliteta, a Ljubo je najbolji načelnik u Hercegovini. Smeta nam sirova oporba koja prodaje maglu, a u suštini svršava da legne svaki mjesec 100 maraka pa da se ima za koju kavu i lajat u kafiću. Šta ova dvojica trojica što su ušla u ovu novu stranku imaju staža u privatnom sektoru. Izuzev Pešorde. Pešorda je radio i u sebe i radi u privatnika i dobar je čovjek, može štogod predložit i reći, nije bukadžija. Momci sa slike možda u suštini nisu dobri samo ne trebaju nama Pernari, Stanivukovići i slični bez dana radnog staža, samo ušli u politiku da bi bili lokalni bukadžije s dobrom dnevnicom. Možda vam Raguž iskamči štogod od Sarajeva kolko ga Klix i Avaz guraju. Još ga Eronet plaća a zna se da HDZ u to poduzeće nikad ruke nije do kraja stavio. Još je jaka klika bivšeg direktora iz Gruda. Zapitajte se stoga čija je Raguž struja.
 • Ne zanima me politika17.02.2020 21:00 sati
  Padnes razred u skoli i onda budes zamjenik u stranci, nije losa opcija nikako.
 • Mujs17.02.2020 19:32 sati
  Sretno
 • HB17.02.2020 19:28 sati
  Najprije smeta vam jednoumlje sad kad se pojavi neko da bi nešto mi ja ne valja onda nek vas guze do kraja ili podržite promjene i nova metla će mest dva dana mislim da sam bio jasan
 • HRHB17.02.2020 15:19 sati
  Jesu promjena predsjednik im se zove Slaven. HDZ ostaje. Valjalo bi da bude malo oporbe u Općinskom vijeću samo neće je bit jer nema kvalitetne protuteže vodećoj stranci i dugo je neće bit.
 • Udbas17.02.2020 14:41 sati
  Dok je bio moj Savez Komunista bilo vam je dobro a sada kad su nas naslijedili nasi sinovi Dragance i ekipa nema vam spasa. Zato opet glasajte za hdz jer vam je isto ko ce vas sahranit.
 • 17.02.2020 13:46 sati
  SVAKA ČAST MOMCI, NEKA PROMJENA,,I OVA PARTIJA HDZ= SKOJEVCI JE VIŠE DODIJALA I BOGU I ČOVJEKU. SAMO NAPRIJED, SRETNO
 • ???17.02.2020 13:26 sati
  Ljubo i Dražen dvojac i za iduće četiri godine. Ne kužim ove alternativce šta im je cilj. Dadnite im stoju dvije da imaju ako im je do toga.
 • 17.02.2020 13:20 sati
  Jao svima nama ako ste vi jedina alternativa ovim lopovima.koji su sad na vlasti u Grudama. Bilo bi bolje da ste ostali svi u HDZ-u.
 • Ero17.02.2020 13:06 sati
  Odmah velike najave i vrijeđa HDZ-a. To je kompleks malih ljudi i političkih organizacija. Mjere koje se spominju nemaju nikakvo utemeljenje na lokalnoj razini. Završi se malo neke ekonomije pa se priča o fiskalnom rasterećenju gospodarstva na lokalnoj razini??? Dobro je koristiti velike riječi, ali tko ima imalo stručnosti i realnog života zna da je ovo nemoguće napraviti s lokalne razine. U svakom slučaju, neka zdrave oporbe samo kada je predsjednik tip koji se svako malo pojavljuje na Klixu i koji je izvrijeđao sve hrvatske medije pa se predstavio da mu ne daju prostor onda ne znam koliko je to zdrava oporba. Maknite Raguža gubitnika čiji je glas kao kod zakržljale ptice i nije da tako priča nego glumi Mostarca, a nađite nekog predsjednika ozbiljnog. Pozdrav Peđi Pešordi, dobar čovjek, daje konstruktivne prijedloge.
 • 17.02.2020 13:02 sati
  Samo naprijed. Ovo jednoumlje je totalno zlo
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio