Plaćenici drže Mostar u šaci: RIZIK OD ZARAZE POVEĆAN

Datum objave: 06.03.2020   Broj čitanja: 454
Politički plaćenici iz inicijative "Jer nas se tiče" koji se pripremaju za izbore u Mostaru kako bi srušili hrvatsko političko vodstvo i dalje drže grad u blokadi.
Plaćenici drže Mostar u šaci: RIZIK OD ZARAZE POVEĆAN

 

Zbog toga su morali reagirati i domovi zdravlja u Mostaru i Stari grad. Oni su pozvali mjerodavne institucije i udruge građana da žurno riješe problem deponija Uborak, koji je u blokadi od 22. veljače zbog čega se danima gomila smeće na mostarskim ulicama.

 

Iz dva mostarska doma zdravlja upozoravaju na epidemiju gripe te veliki potencijalni rizik od koronavirusa te dodaju kako se rizik od oboljenje od zaraznih bolesti višestruko povećava usred velikih količina otpada koje se nalaze na ulicama.

 

U priopćenju se navodi da Mostaru ne prijeti samo ekološka nego i zdravstvena katastrofa u kojoj su vulnerabilna populacija starije osobe, djeca, kronični bolesnici, ali i svi ostali koji su izloženi opasnosti od virusa i zaraznih bolesti.

 

"Ukoliko dođe do eskalacije situacije, život u gradu odvijat će se vrlo otežano i mnogo toga će biti onemogućeno. Kako bismo smanjili ovaj rizik, još jednom apeliramo na sve institucije i udruge građana da ozbiljno shvate ovu situaciju i žurno pristupe rješavanju ovog problema", navodi se u priopćenju Doma zdravlja Mostar i Doma zdravlja Stari grad.

 

Ogorčeni građani Mostara pozivaju mjerodavne da što hitnije riješe ovaj slučaj s plaćenicima, inače će oni biti primorani uzeti stvar u svoje ruke.

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio