Fadilovi problemi sa zaštitnom maskom VIDEO

Datum objave: 23.03.2020   Broj čitanja: 752
Novalić je za mikrofon stao bez maske, zatim je pitao treba li biti raskopčanog ili zakopčanog sakoa, a onda su mu suradnici postavili pitanje ima li zaštitnu masku, na što je odgovorio da nema.
Fadilovi problemi sa zaštitnom maskom VIDEO


Vlada Federacije BiH od danas će dva puta dnevno obavještavati javnost o situaciji u vezi s koronavirusom u ovom bh. entitetu. Prvo obraćanje danas u 12 sati imao je premijer Fadil Novalić.

 

Iako je uključenje na Federalnoj TV uživo počelo u 12 sati, kamere su snimile i nekoliko trenutaka ranije pa su tako zabilježile Novalićeve "probleme" sa zaštitnom maskom.

 

Naime, Novalić je za mikrofon stao bez maske, zatim je pitao treba li biti raskopčanog ili zakopčanog sakoa, a onda su mu suradnici postavili pitanje ima li zaštitnu masku, na što je odgovorio da nema.

 

"Oko je samo stavi", sugerirao mu je netko od suradnika, a zatim su krenule muke pri postavljanju maske. Zaštitna maska, kao ukras, na kraju je zavezana i Novalić se obratio građanima, prenosi sarajevski Klix.

 

Premijer Federacije BiH Fadil Novalić nedavno se testirao na koronavirus i njegov nalaz se pokazao negativnim. On je testiran jer je nedavno boravio na proslavi kompanije "Igman" Konjic, ali i zbog brojnih susreta koje ima svakodnevno vršeći dužnost federalnog premijera, prenosi Dnevnik.ba.

 

Premijeru Novaliću, kao i svim ostalim građanima BiH, savjetujemo da redovito nose masku pri susretima s drugim osobama, ali i da se pridržavaju svih ostalih preporuka zdravstvenih stručnjaka.


Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio