Facebook grupa za bolnicu u Livnu prikupila više od 80.000 maraka

Datum objave: 26.03.2020   Broj čitanja: 188
Grupa mladih Livnjaka u samo tri dana putem Facebook grupe za pomoć Županijskoj bolnici u Livnu prikupila je nešto više od 80.000 maraka, kako bi pomogli toj zdravstvenoj ustanovi u borbi protiv širenja koronavirusa.
Facebook grupa za bolnicu u Livnu prikupila više od 80.000 maraka


"Ni u najluđim snovima nismo mogli zamisliti ovako veliki odziv. Samo u prvih pet sati naša Facebook grupa imala je više od 3.000 članova koji su željeli podržati našu inicijativu", za Fenu je kazao Mario Šandrk, jedan od pokretača akcije prikupljanja novca.

 

Dodaje kako je nemoguće procijeniti točan iznos novca koji je potreban za opremanje bolnice, ali i kako se sva nabavka vrši u direktnom dogovoru s bolnicom. Na spisku potrebnih stvari su zaštitna odjela, rukavice, maske, naočale i respiratori.

 

"Cilj je povezati i ljude u inozemstvu, kako bismo zajedno napravili nešto dobro. I, evo, čini se da smo uspjeli. Želim naglasiti da je svo prikupljanje novca transparentno, a sve je moguće pratiti na našoj Facebook grupi gdje više puta dnevno obavještavamo ljude o cifri prikupljenog novca, kao i drugim novostima" zaključio je Šandrk.

 

Naime, građani Livna prije tri dana uputili su apel prema svim institucijama, dobrim ljudima, iseljenicima, da se u virusnoj pandemiji pomogne zdravstvu u Hercegbosanskoj županiji, prvenstveno Županijskoj bolnici u Livnu.

 

Nakon toga formirana je Facebook grupa koja je za sada polučila odlične rezultate.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio