Pandemija koronavirusa: HT ERONET poduzeo brojne aktivnosti za svoje korisnike

Datum objave: 27.03.2020   Broj čitanja: 636
U vrijeme smanjenog kretanja, ističemo i alternativne načine..
Pandemija koronavirusa: HT ERONET poduzeo brojne aktivnosti za svoje korisnike

 

Uslijed pandemije koronavirusa, poduzeli smo brojne mjere i korake kako bismo korisnicima omogućili nesmetanu komunikaciju, obogatili vrijeme provedeno doma i olakšali administrativni dio korisničkog odnosa.

 

Tako smo prošloga tjedna, reaktivirali sve !hej korisnike kojima je istekao rok valjanosti !hej računa, besplatno otključali više od 50 TV kanala i videoteku od 430 filmskih naslova, a ponudili smo i mogućnost aktivacije e-računa umjesto onog klasičnog, papirnatog.

 

U vrijeme smanjenog kretanja, ističemo i alternativne načine nadopune !hej računa:

- nadoplata s bilo koje od ERONET postpaid tarifa pozivom koda *502#;
- nadoplata kupnjom !hej bona online, putem www.hteronet.ba.

 

Za obje vrste nadoplate računa nije potrebno izlaziti iz kuće, a moguća je nadoplata bilo čijeg !hej bona. Online nadoplata obavlja se bilo kojom VISA, MasterCard ili Maestro karticom, a nudi i poseban bonus:
za svaku nadoplatu, korisnik dobiva i 100 puta toliko megabajta interneta koje može potrošiti u idućih sedam dana od dana nadoplate. Tako npr. za bon od 10 KM dobiva 1 000 MB, a za bon od 20 KM – čak 2 000 MB prometa.

 

HT ERONET je bez naknade stavio svoje tehnološke resurse na raspolaganje, kako bi, u suradnji sa Sveučilištem u Mostaru i ministarstvima obrazovanja županija s nastavom na hrvatskom jeziku, realizirao pilot projekt e-nastave – SUM TV, za učenike nižih razreda osnovne škole, koji se od ovoga tjedna emitira u programu RTV Herceg-Bosne.

 

Korisnicima smo stalno na raspolaganju putem naše korisničke službe, dostupne telefonski, putem web chata, maila ili preko društvenih mreža, a tu je i www.hteronet.ba, s redizajniranom početnom stranicom koja sadrži sve relevantne informacije i vijesti koje redovito ažuriramo.

 

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio