Stipan Zovko novi službenik za odnose s javnošću Stožera civilne zaštite ŽZH

Datum objave: 28.03.2020   Broj čitanja: 744
Zabrana kretanja se od nedjelje 29. ožujka odnosi na vrijeme od 19 do 05 sati, umjesto dosadašnjih 18 sati.
Stipan Zovko novi službenik za odnose s javnošću Stožera civilne zaštite ŽZH

 

U Širokom Brijegu je pod predsjedanjem Zdenka Ćosića zapovjednika Županijskog stožera civilne zaštite održana izvanredna sjednica Stožera.

 

Na sjednici je donesena Zapovijed kojom se vlasnici i direktori gospodarskih subjekata izuzimaju iz zapovijedi zabrane kretanja osoba starijih od 65 godina, uz uvjet da gospodarski subjekti obavljaju djelatnost, odnosno da su pčelari registrirani u Registru udruga Županije Zapadnohercegovačke.

 

Donesena je i Zapovijed da se naredbe i preporuke koje je donio Krizni stožer Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi primjenjuju do daljnjega.

 

Stožer je donio i izmjenu Zapovijedi o zabrani kretanja koja se od nedjelje 29. ožujka odnosi na vrijeme od 19 do 05 sati, umjesto dosadašnjih 18 sati.

 

Stožer je donio Zaključak kojim se Stipan Zovko iz Širokog Brijega, imenuje službenikom za odnose s javnošću Županijskog stožera civilne zaštite. Prema ovom Zaključku zapovjednik Županijskog stožera civilne zaštite i službenik za odnose s javnošću Stožera jedini su ovlašteni i odgovorni za komunikaciju Županijskog stožera civilne zaštite s predstavnicima medija, izuzev komunikacije na organiziranim konferencijama za medije Županijskog stožera civilne zaštite.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio