I GRUDE SU VEČERAS ZAPJEVALE: MOJA DOMOVINA

Datum objave: 29.03.2020   Broj čitanja: 3016
Nakon što se društvenim mrežama proširio poziv da se u hrvatskim krajevima večeras od 20.00 sati zapjeva "Moja domovina", ni Grude nisu mogle ostati imune na taj poziv.
I GRUDE SU VEČERAS ZAPJEVALE: MOJA DOMOVINA

 

"Moja domovina za sve naše zdravstvene djelatnike, naš stožer, našu policiju, vojsku, za sve navijače i ostale koji u ovim teškim trenucima žrtvuju svoje zdravlje za dobrobit svih nas", stajalo je u pozivu, a pjevalo se u svim većim hrvatskim gradovima, od onih glavnih do onih drugih, velikih i ponosnih.

 

U originalu, pjesmu Moja domovina je Hrvatski Band Aid otpjevao 1991. godine.

 

"Nemir je u srcima, a ljubav u nama, ima samo jedna istina... Svaka zvijezda sija za tebe, kamen puca pjesma putuje, tisuću generacija noćas ne spava, cijeli svijet je sada sa nama...", zapjevale su Grude, nakon čega je uslijedila i: "Kroz vrimena gruba i kroz ljute boje branili smo časno mi ognjišće svoje, čuvaše nam pređi ovu rodnu grudu, nisu zbog slobode ginuli zaludu. Al’ sad evo opet nova zora rudi, poslih dugih lita Hrvatska se budi, tu na našoj zemlji naš se barjak vije, crven bijeli plavi, više se ne krije", i zatim su Grude, kao i ostatak hrvatskih područja, utonule u još jednu noć.
 
 
Za osoblje Doma zdravlja Grude, SKB-a Mostar, vatrogasce, policiju, sve koji moraju i ovog ponedjeljka biti na svojim radnim mjestima, sve vas koji ćete sutra ostati u svojim domovima! Ovo je najteža i najčudnija bitka iz koje moramo izići kao pobjednici. Neka naša srca, naše molitve i naša pjesma budu uz sve oboljele od koronavirusa, za sve naše preminule od koronavirusa kojima ćemo nakon što ovo vrijeme prođe otići na grobove, pomoliti se, otići na misu za njih i zauvijek ih nositi u srcima kao simbole borbe u ovom teškom vremenu kada smo svi tako udaljeni, a nikad bliži. Bog je na našoj strani.
 
 
 
Grude.com
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
 • Ero31.03.2020 18:30 sati
  Ivane da te nema tribalo bi te izmislit! Daješ sjaj u tužnom vremenu. Pozdrav kolega.
 • .,...30.03.2020 13:08 sati
  Čuo sam za tog tipa sve pozitivno. Blago vam kad imate takvog tipa u mjestu budite sretni. Kod nas u okolici Širokog koda svaki sat sprovod ide kroz mjesto ako se glasno nasmiješ eno onaj nije dobar
 • Ja Grudanka 30.03.2020 12:34 sati
  Lipe moje Grude pozdrav iz Beca
 • 😢😢😢30.03.2020 10:22 sati
  Eeee lipe moje Grude....
 • Grude30.03.2020 09:21 sati
  Bolje bi bilo da smo izmolili očenaš
 • Grudjan29.03.2020 23:52 sati
  Bljuza dize atmosferu,tooo Bljuzaa💪🏽💪🏽
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio