Mamić zagrmio iz Međugorja pa objavio koliko su Bjelica i pomoćnici zaradili u 20 mjeseci

Datum objave: 30.03.2020   Broj čitanja: 853
Zdravko Mamić objavio je fotografiju na kojoj je otkrio primanja stručnog stožera GNK Dinamo u zadnjih 20 mjeseci. Mamić je grafiku s plaćama stručnog stožera popratio porukom "Game over."
Mamić zagrmio iz Međugorja pa objavio koliko su Bjelica i pomoćnici zaradili u 20 mjeseci

 

"Messi i suigrači su se odrekli 70% primanja, belgijski nogometaši će mjesečno preživljavati s 13.000 kuna, Žilina koja je sedmerostruki prvak Slovačke je proglasila bankrot, Cristiano Ronaldo, Juventus, Bayern München i mnogi drugi su se solidarizirali, te pokazali da se na muci poznaju junaci. Dinamo se priprema za vremena ispred nas i svi moramo nositi dio tereta. Sve uspjehe klub je honorirao, nikome nije ostao dužan, te je omogućio uvjete rada kakve nema nitko u ovom dijelu Europe, a to će raditi i ubuduće. Game over", napisao je Mamić.

 

Podsjetimo, prošloga tjedna započela su previranja kod Modrih. Igrači predvođeni kapetanom Arijanom Ademijem te stručni stožer pod vodstvom trenera Nenada Bjelice odbili su prijedlog o smanjenju plaća za vrijeme pandemije koronavirusa.

 

Dinamo je promptno potjerao Bjeličin stožer, time vjerojatno i trenera koji je klubu donio najveće uspjehe u zadnjih 30 godina.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Pare31.03.2020 08:31 sati
    Pare pokreću svijet, politiku i nogomet. Da nisu na glup način dopustili Sahtaru izjednačenje, pola Italije bi sada bilo živo, a oni bi od honorara mogli napraviti novi stadion. Ovako, prepucavaju se preko medija. Zašto sada iznosiš te podatke, ako si već za transparentnost, onda neka uvijek budu javno dostupni!
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio