Leonardo isplazio jezik koronavirusu i pobijedio ga! Postao je simbol borbe protiv korone

Datum objave: 31.03.2020   Broj čitanja: 1776
Dvije izliječene osobe predstavljaju svjetlo nade u sjevernoj Italiji, regiji najteže pogođenom epidemijom koronavirusa. Jedna je na samom početku, a druga na zalasku života.
Leonardo isplazio jezik koronavirusu i pobijedio ga! Postao je simbol borbe protiv korone

 

Leonardo, kojemu je tek šest mjeseci, i Italica Grondona, 102-godišnjakinja pobijedili su koronavirus iako su im liječnici davali minimalne šanse.

 

Mališan se nedavno vratio u svoj dom u općini Corbetta u Lombardiji nakon što je čak 50 dana boravio u bolnici i borio se protiv virusa Covid-19.

 

Tamošnji gradonačelnik Marco Ballarini nazvao je Leonarda 'predivnim licem nade' i zahvalio se preslatkom dječačiću što je pomogao uliti nadu i usrećiti mnoge u regiji, a mališanova fotografija na kojoj kao da je isplazio jezik smrtonosnom virusu, obišla je svijet.

 

- Danas imamo razloga za osmijeh i sreću, danas se možemo osjećati dijelom zajednice. Danas gledamo u predivno lice nade. Corbetta je dočekala malenog Leonarda koji je upravo pušten iz bolnice nakon što je pobijedio Covid-19.

 

- Puno ti hvala Leo, i hvala tvojim roditeljima koji nikada nisu odustali. Donijeli su ljeto u srca svih stanovnika Corbette, poručio je.

 

Dječakova majka rekla je za lokalne medije da je bila jako zabrinuta, osobito noću.

 

- Ne bih to poželjela nijednoj majci. Znala sam da se moj Leo razbolio kada je dobio temperaturu, te mu je srce počelo ubrzano lupati. Moj suprug je imao kolegu s posla koji je obolio od koronavirusa, rekla je.

 

Majka ističe da je Leo u bolnici primio najbolju moguću njegu liječnika, piše Daily Mail.

Leonardo isplazio jezik koronavirusu i pobijedio ga! Postao je simbol borbe protiv korone
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio