Grude.com: Izvanredno priopćenje

Datum objave: 02.04.2020   Broj čitanja: 4614
Portal Grude.com donosi izvanredno priopćenje uredništva kojim se solidarizira s teškom situacijom zbog pandemije koronavirusa.
Grude.com: Izvanredno priopćenje

 

Portal Grude.com odlučio je da svim svojim postojećim oglašivačima neće fakturirati račun za travanj 2020. godine koji će, prema svemu sudeći, biti najteži mjesec u borbi protiv pandemije koronavirusa.

 

Također, svi vi koji želite objaviti PR članak na našem portalu, uz jasno naznačen potpis da se radi o PR članku, dobiti ćete ga besplatno kroz ovaj mjesec, a uvjet je da imate registriran posao, bilo da se radi o društvu s ograničenom odgovornošću ili pak obrtu. To je naš doprinos gospodarstvu, očuvanju gospodarskih kapaciteta i radnika, kao znak solidarnosti sa stanjem u zemlji. Nastavljamo davati i svoj doprinos u humanitarnom djelovanju, te smo i dalje najveća podrška liječnicima i medicinskom osoblju, policiji, vatrogascima, civilnoj zaštiti... svima koji su na prvoj crti obrane, u ovoj borbi koju donedavno nismo mogli ni zamisliti u našem okruženju. Podrška smo i zaraženima, te su u našim svakodnevnim mislima i molitvama jer kao što od prvog dana naglašavamo, zaražen može biti svatko, svijet je mobilan, virus se lako širi.

 

"U ovim teškim trenucima portal Grude.com poručuje kompletnom stanovništvu: Uz vas smo! Ovo je zajednička borba koju ćemo zajedno dobiti, kao što smo sve bitke dosad dobili, od naših početaka kao Boboska.com iz 2006 kada smo bili blog do danas.

 

Ovim putem obavještavamo naše cijenjene prijatelje i poslovne partnere da ćemo se solidarizirati s njima, jer zahvaljujući upravo njima portal Grude.com opstaje, ne samo u ovom vremenu nego i u ranijim vremenima, jer svi naši oglašivači, dugogodišnji su partneri i prijatelji s kojima ostvarujemo izvrsnu suradnju na obostrano zadovoljstvo. Također, svi drugi koji imaju potrebu objaviti PR članak, a nisu stalni oglašivači, neka na mail adresu portala info@grude.com pošalju priopćenje i ono će biti objavljeno besplatno. Ne želimo dopustiti da ijedan radnik naše cijenjene tvrtke zbog krize uzrokovane koronavirusom dobije otkaz.

 

Portal Grude.com svjestan je da će, uz rekordnu posjećenost koju postiže u ovom vremenu pravodobno informirajući javnost, koronavirus utjecati i na budućnost portala, ne znamo u kojem smjeru, ali obećavamo da ćemo i dalje nastaviti raditi punim intenzitetom. Svi koji su na honorarnom ugovoru s portalom Grude.com uredno će biti honorirani i za prošli, a isto će biti i s tekućim mjesecom. U pripremi su i novi, veći projekti koje je situacija s koronavirusom usporila, ali ne i zaustavila. Uz zahvalnost svima koji nas pratite u ovom teškom vremenu, vjerujemo da ćemo iz ove situacije svi zajedno izići još jači i da ćemo uskoro na portalu s ponosom moći istaknuti vijest da je pandemija završila i da naše čitateljske baze od Hercegovine, Bosne, Dalmacije, dijaspore u Njemačkoj, Irskoj, Australiji... više nemaju novozaraženih od koronavirusa!"

 

S poštovanjem,

 

Uredništvo portala Grude.com

Za ovaj članak komentari nisu dopušteni.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio