Gori blizu kuća u Sovićima i Gorici: Ima li čovjek koji je izazvao požar srama?

Datum objave: 07.04.2020   Broj čitanja: 2967
Veliki je tjedan. Dočekujemo ga u najtežim vremenima poslije rata. Zbog pandemije koronavirusa.
Gori blizu kuća u Sovićima i Gorici: Ima li čovjek koji je izazvao požar srama?

 

I umjesto da narod nađe mir u svom Gospodinu jer ga u ovozemaljskom svijetu izvan Gospodina trenutno nema, našao se netko tko je odlučio poremetiti narodu taj mir.

 

U Sovićima i u Gorici, u općini Grude, vatrogasci i dobrovoljci se bore s vatrom. Već treći dan gori brdo, a vatra je iz smjera Posušja stigla praktički do ovdašnjih kuća.

 

Našao se netko, blago rečeno, pokvaren i odlučio je u ovim uskrsnim danima pokvariti raspoloženje svima koji su vidjeli ovaj požar, a najviše vatrogascima koji su večeras na terenu.

 

"Zbog budaletina, opet će vatrogasci i dobrovoljci ići gasiti. Majmuni misle da je Braji Paradžiku i ostalima iz DVD-a Gorica, javnoj vatrogasnoj službi i svim momcima i ljudima koji uvijek priskoče u akciju, možda hobi skakati po brdima, pržiti se, udisati dim, spašavati što se spasiti da", stoji u jednoj objavi.

 

Vatrogascima želimo da požar uspješno ugase, a institucijama da konačno krenu s kažnjavanjem i javnom objavom imena i prezimena "piromana". Ipak, kada se ime i prezime javno objavi i ta bolest, kojom se pravda piromane, mogla bi brzo splasnuti.

 

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • uncut08.04.2020 00:15 sati
    Idiot ko je ,da je.. Palit prirodu..kretenu ali nevidis da je sve otislo u p točka m ti jos zagadjivas i unistavas ovo malo jada id zemlje Huljo ljudska
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio