ZHŽ: Čekaju se rezultati za 45 testiranih, 1 osoba prekršila samoizolaciju

Datum objave: 09.04.2020   Broj čitanja: 629
Ministarstvo unutarnjih poslova ŽZH nas je obavijestilo o jednom zabilježenom kršenju samoizolacije, a drugi prekršaji nisu zabilježeni u protekla 24 sata.
ZHŽ: Čekaju se rezultati za 45 testiranih, 1 osoba prekršila samoizolacijuPrema zadnjim podacima koje smo od Zavoda za javno zdravstvo ŽZH zaprimili u samoizolaciji se nalazi 935 osoba, što predstavlja pad od 11 osoba u odnosu na prethodni dan. U Širokom Brijegu se trenutno nalazi 306 osoba, u Posušju 311, Ljubuškom 188, a na području Gruda je 130 osoba u samoizolaciji.


Tijekom proteklog dana obavljeno je 30 testiranja na prisustvo korona virusa, a jutros do 11 sati dodatnih 15 testiranja. O rezultatima ćemo javnost obavijestiti naknadno.
S obzirom da se nalazimo u Velikom tjednu i očekuju se pojačane gužve u trgovinama, apeliramo na sve trgovine da osiguraju poštivanje mjera Stožera kako bi spriječili daljnje širenje korona virusa. U narednim danima će biti pojačana kontrola poštivanja mjera.


Podsjećamo, radno vrijeme trgovina je radnim danima do 18 sati, subotom do 13 sati, osim ljekarni, supermarketa s prehranom i benzinskih crpki koje mogu raditi najkasnije do 18 sati. Nedjeljom je zabranjen rad svih trgovinama osim pekarnica i ljekarni koje mogu raditi do 12 sati, a benzinske crpke mogu raditi najkasnije do 18 sati.


Ponedjeljak, 13. travnja, je neradni dan na prostoru Županije Zapadnohercegovačke.
Trenutno važi policijski sat od 20 do 5 sati. Broj operativnog centra je 121, stoji u priopćenju Stožera civilne zaštite ZHŽ-a.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio