ProComp žiteljima ZHŽ-a i ostatka BiH nudi FANTASTIČNE MOGUĆNOSTI

Datum objave: 20.04.2020   Broj čitanja: 633
Ovo doba ograničenja kretanja, naredbi za fizičku udaljenost ne mora značiti i manju mogućnost kvalitetnog odabira. Naprotiv, nikad nije bilo lakše odabrati i kupiti kvalitetno. I to iz udobnosti svog doma.
ProComp žiteljima ZHŽ-a i ostatka BiH nudi FANTASTIČNE MOGUĆNOSTI

 

Važno je gdje, ali je važno i kako kupuješ. Za odabir kvalitetne tehnike potrebno je imati mogućnost da dobijete sve podatke o proizvodu, da dobijete sve informacije bez skrivenih kako i zašto? Šta još kupac treba? Garanciju na svaki proizvod, podršku prije, tijekom i nakon kupnje svakog proizvoda.

 

Što ProComp još može ponuditi svojim kupcima?

 

Besplatna dostava u svaki kutak Bosne i Hercegovine. I nema ali…. Besplatna dostava, ali ni to nije sve. Ako već kupujete online, ako već proizvod možete dobiti na kućnu adresu bez dodatnog plaćanja, onda vam nudimo i plaćanje online – na rate, putem jedne od sedam banaka partnera.

 

Prodaja na rate, od 12 do 36 mjeseci, karticom, preko banaka, besplatna dostava u vašem domu, uz garanciju proizvoda i online podršku, sve iz vašeg doma. Zapamtite, ostati kod kuće ne znači ostati uskraćen za najbolji odabir. Zato je važno gdje kupujete.

 

ProComp se bavi prodajom isključivo kvalitetnih brendova i modela laptopa, računala, tableta, mobitela, televizora i ostalih računalnih komponenti. Zato, posjetite procomp.ba iz vašeg doma i – čuvajte zdravlje vas i vaših najmilijih – za ostalo se javite nama!

 

PROMO

ProComp žiteljima ZHŽ-a i ostatka BiH nudi FANTASTIČNE MOGUĆNOSTI
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio