Pogledajte najbolje trenutke glazbenog spektakla koji je prikupio 127 milijuna dolara

Datum objave: 20.04.2020   Broj čitanja: 606
Koncert je prikazivan na svim većim svjetskim televizijama..
Pogledajte najbolje trenutke glazbenog spektakla koji je prikupio 127 milijuna dolara


Osam sati trajao je prijenos najvećeg humanitarnog glazbenog spektakla na svijetu kojeg je u subotu 18. travnja gledalo više od 30 milijuna ljudi. Koncert One World: Together at Home nastao je u organizaciji Lady Gage i platforme Global Citizen u suradnji sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom kako bi prikupili novac i podigli svijest o borbi protiv koronavirusa te odali počast radnicima koji se svaki dan žrtvuju na prvoj crti obrane od pandemije.

 

Koncert je prikazivan na svim većim svjetskim televizijama, kao i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu i YouTubeu, a prikupljeno je 127,9 milijuna dolara.

 

Svoju podršku liječnicima i ostalim medicinskim djelatnicima prodavačima, dostavljačima, vatrogascima, policajcima i svim ostalim herojima modernog doba dalo je više od 100 svjetski poznatih umjetnika, glazbenika, glumaca i sportaša. Mogli smo vidjeti dirljive snimke solidarnosti ljudi u izloaciji diljem svijeta, a predstvaile su se i se brojne inicijative osnovane kako bi najpotrebitijima u ovim teškim vremenima pružili pomoć i osigurali dostojne uvjete za život.

 

Streamu su se priključili i predstavnici vlada iz cijelog svijeta koji su pozvali sve da udvostruče svoje napore u borbi protiv koronavirusa, podrže Svjetsku zdravstvenu organizaciju i znanstvenike koji neumorno rade na dijagnostičkim testovima i pronalasku cjepiva koje će biti pristupačno svima.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio