U Rakitnu se zahuktali radovi

Datum objave: 14.05.2020   Broj čitanja: 711
Vodovod, vrtić, stadion..samo su neki od započetih projekata u Rakitnu.
U Rakitnu se zahuktali radovi

 

Načelnik Branko Bago i predsjednik Općinskog vijeća Ivan Lončar obišli su danas radove na nekoliko važnih projekata koji se trenutno izvode u Rakitnu, a započeti su prije izbijanja krize s pandemijom koronavirusa.

 

 

Jedan njih je osnivanje dječjeg vrtića u Rakitnu. Naime u sklopu Osnovne škole Ante Brune Bušića u tijeku su radovi u dijelu prostora u kojemu će biti smještena ova ustanova za najmlađe. Površinom od 300 metara četvornih zadovoljiti će potrebe smještaja mališana s područja Rakitna, ali i uvelike olakšati svakodnevicu zaposlenim roditeljima.

 

 

Također su obišli stadion na Zbornjači. Radovi na ovome stadionu započeli su s ciljem osiguravanja nogometnog igrališta NK Rakitnu jer su seniori i veterani do sada domaće utakmice igrali u Posušju, na stadionu Mokri dolac, ali i radi stvaranja uvjeta za treniranje i mlađih dobnih skupina. Sada se planiraju osigurati uvjeti u kojima bi klubovi iz bližeg i daljeg okruženja dolazili u Rakitno na visinske pripreme jer je sa svojih 900 metara nadmorske visine idealno za ove aktivnosti.

 

 

Uz prethodno spomenuto valja osobito istaknuti i gradnju vodovodne mreže u MZ Sutina i Poklečani. Velik dio posla je već odrađen te se trenutno radi na trasi od čvora 5 preko čvora 10 u smjeru Sutina i od čvora 5 preko čvora 6 u smjeru Mukinja.

 
FOTO: opcina-posusje.ba

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio