Milan Bandić i Juričan, ovaj tekst zbog klikova mora biti objavljen

Datum objave: 15.05.2020   Broj čitanja: 638
Do jučer nismo ni svjesni bili koliko sljedbenika imamo iz glavnoga grada svih Hrvata.
Milan Bandić i Juričan, ovaj tekst zbog klikova mora biti objavljen

 

A kako je red da zadržimo čitanost, tako smo stavili i ovaj naslov čisto da ponovno klikne više tisuća čitatelja iz Zagreba u članak koji je, u naravi, bez ikakve svrhe i u njemu zagrebački čitatelji neće naći nikakvu korisnu informaciju. Ali, razmišljamo uvesti i posebnu rubriku koja će se baviti temama iz Zagreba s obzirom da nam je to jučer bila najveća baza čitatelja i kad god stavimo neku vijest o Milanu Bandiću najveća je baza.

Također, javila nam se i jedna veća tvrtka sa sjedištem u glavnom gradu Hrvata, a koja se želi oglašavati na portalu Grude.com, stoga zahvaljujemo i gospodinu Dariju Juričanu, predsjedničkom kandidatu na prošlim izborima koji, navodno, snima i filmove jer nam podiže popularnost. Dobro, i mi njemu dižemo popularnost jer ga prenesemo s vremena na vrijeme. Naravno, dok ne počne živjeti u skladu s godinama i dalje ćemo ga nazivati klaunom iako bismo rado napisali da je stand-up komičar nego mu fali ono nešto, a i, budimo realni, predugo je za napisati u naslovu.

 

P.s. Nitko s portala Grude.com ne radi u Holdingu, ali ako se oni žele oglašavati rado ćemo im poslati cjenik. Možda zbog Milana i Darija dadnemo neki veći popust.

 

Grude.com

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio