Okršaj Tysona i Holyfielda sve bliži

Datum objave: 18.05.2020   Broj čitanja: 259
Inače, svi još pamte njihovu borbu iz 1997. godine kada je Tyson u drugoj rundi odgrizao Holyfieldu dio uha i meč je morao biti prekinut.
Okršaj Tysona i Holyfielda sve bliži


Nekadašnji svjetski boksački prvaci u teškoj kategoriji Mike Tyson (53) i Evander Holyfield (57) počeli su pregovore oko njihovog trećeg meča u ringu nakon što su obojica izrazila želju za povratak zbog humanitarnih razloga.

 

Iako su se kao mogući Tysonovi protivnici spominjali novozelandska ragbijaška zvijezda Sonny Bill Williams te John Fury, otac boksača Tysona Furyja, najveći interes izazvala je najava okršaja starih protivnika.

 

U razgovoru za The 3 Point Conversation podcast, Holyfield je otkrio kako su počeli pregovori s Tysonovim timom oko mogućeg međusobnog egzibicijskog meča koji bi bio humanitarnog karaktera.

 

"Nemamo još uvijek čvrst dogovor, ali idemo prema tome. Nemam ništa protiv toga da tako nešto učinimo. Novac nije glavni motiv povratka. Želim pomoći djeci sa svojom fondacijom. Želim im pokazati da ako se brinu o svom tijelu u mladosti, ako ne steknu loše navike, kad ostare neće se morati brinuti o tome kakva će osoba postati ili hoće li im neko morati pomoći", poručio je Holyfield.

 

Inače, svi još pamte njihovu borbu iz 1997. godine kada je Tyson u drugoj rundi odgrizao Holyfieldu dio uha i meč je morao biti prekinut.

 

Holyfield je u karijeri odradio 57 borbi, od čega je 44 pobijedio, deset izgubio, dvaput remizirao, a jednom je meč prekinut, dok je Tyson čak 50 puta odlazio iz ringa kao pobjednik, a izgubio je samo šest puta.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio