U petak počinje suđenje za ubojstvo mostarskog poduzetnika Nine Ivankovića

Datum objave: 18.05.2020   Broj čitanja: 463
Utvrđen je termin za glavni pretres koji počinje u petak, 22. svibnja čitanjem optužnice i iznošenjem uvodnih riječi optužbe i obrane.
U petak počinje suđenje za ubojstvo mostarskog poduzetnika Nine Ivankovića

 

U Županijskom sudu u Mostaru danas je održano predraspravno ročište u kaznenom predmetu protiv Sunite Hindić (21) optužene za ubojstvo Nine Ivankovića (55), vlasnika motela „Villa Ivanković“ u mjestu Buna kod Mostara, piše Avaz. Na predraspravnom ročištu, odnosno, statusnoj konferenciji usuglašena je dinamika postupka koji će se voditi u ovom sudu, odnosno, vođenja glavnog pretresa.

 

Predraspravnim vijećem je predsjedavao sudac Elis Sultanić, detalje optužnice je predočila županijska tužiteljica Tanja Marčinko, a braniteljica optužene je odvjetnica Nada Dalipagić. Tako je utvrđen termin za glavni pretres koji počinje u petak, 22. svibnja čitanjem optužnice i iznošenjem uvodnih riječi optužbe i obrane.

 

Sljedeći glavni pretres zakazan je za 27. svibanj, kada počinje iznošenje dokaza Tužiteljstva HNŽ, a nakon toga obrana će iznijeti svoje dokaze.

 

Ivanković je ubijen 4. listopada 2019. godine u ranim jutarnjim satima u sobi „Ville Ivanković“, a optužena Hindić se 22. travnja u Županijskom sudu Mostar izjasnila da nije kriva. Ona nije prisustvovala današnjoj statusnoj konferenciji.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio