Ljubuški: Pretresi zbog marihuane

Datum objave: 21.05.2020   Broj čitanja: 535
O svemu navedenom je izvješten dežurni županijski tužitelj u Širokom Brijegu..
Ljubuški: Pretresi zbog marihuane

 

Dana 19.05.2020. godine, policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a ŽZH su temeljem naloga Općinskog suda Ljubuški izvršili pretres kuće, okućnice i pratećih objekata koje koristi N.B.(29) iz mjesta Gornji Radišići, grad Ljubuški, kao i pretres kuće, okućnice i pratećih objekata koje koristi osoba M.B.(52) iz mjesta Gornji Radišići, grad Ljubuški.

 

Prilikom pretresa policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a ŽZH su kod N.B. pronašli pet stabljika zeljaste biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu tipa „Marihuana”, dok su kod M.B. pronađene dvije granate od RPG ručnog bacača i više komada vojnog streljiva.

 

Isto je izuzeto na potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta, a nad gore imenovanima je zavedena kriminalistička obrada kojom prilikom je M.B. ispitan u svojstvu osumnjičenika zbog osnova sumnje u počinjenje kaznenog djela iz čl. 371 KZ F BiH Nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih tvari, dok je N.B. ispitan u svojstvu osumnjičenika zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo iz čl. 238 KZ F BiH Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

 

O svemu navedenom je izvješten dežurni županijski tužitelj u Širokom Brijegu, te će po kompletiranju predmeta policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a ŽZH protiv M.B.(52) i N.B.(29) uputiti izvješća o gore navedenim počinjenim kaznenim djelima ŽT ŽZH u Širokom Brijegu.

 
FOTO: MUP ŽZH

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio