Mario Mamić i Chris Warren upoznali se i postali prijatelji

Datum objave: 30.05.2020   Broj čitanja: 751
Tia i Mario Mamić proslavit će ove jeseni treću godišnjicu braka, a ona je otkrila da su se upoznali kad je ona radila na jednom projektu i bila je potpuno usredotočena na posao.
Mario Mamić i Chris Warren upoznali se i postali prijatelji

 

"Uopće mi nije palo na pamet da ću se zaljubiti i krenuti u nešto, ali to se dogodilo. Mi smo odmah znali da je to to", rekla je za RTL Exkluziv.

 

Tia s košarkašem Chrisom Warrenom ima sina Dominica, dok Mario s bivšom voditeljicom Monikom Kravić ima dva sina, Jakova i Josipa.

 

"Djeca su stvarno divna, ja ih gledam kao da su moja djeca, ne pravimo nikakvu razliku. Mario ne pravi razliku između mog sina i njegovih sinova. Djeca su braća i odrastaju kao braća i mi ih tako odgajamo", rekla je.

 

Dodala je da ima ženu koja joj pomaže u domaćinstvu kad je poslom odsutna, ali ona i Mario se trude da oni obavljaju većinu posla oko djece. Ustaje se u šest sati ujutro jer voli pola sata prije posla s mužem popiti kavu.

 

Mario je razveseli buketom ruža i tulipana svakog tjedna, jer najviše voli to cvijeće. Ona mu kuha, a on najviše voli sarmu. 

 

Devetogodišnji sin Dominic ljeta i svaku drugu zimu provodi s ocem u Americi. Ona i Chris dogovorili su se da će interes sina staviti na prvo mjesto.

 

"Mario se, kad smo on i ja tek krenuli, našao s Chrisom i rekao mu da je on njegova produžena ruka, da nije tu ga ga ničim zamijeni, nego je jednostavno htio da ga upozna, da vidi da je dobar i normalan čovjek, da je tu za Dominica, da zna da je teško jer tata nije stalno tu, ali da može računati na njega", ispričala je Tia, a Mario i Chris, borci za Tijino srce tako su se sprijateljili.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio