Žepče: Pretukli ratnog invalida jer ih je prijavio kad su kršili samoizolaciju

Datum objave: 02.06.2020   Broj čitanja: 373
Nesvakidašnji slučaj dogodio se 23. svibnja u ugostiteljskom objektu u Žepču, kada je napadnut i pretučen Marinko Sinanović iz Ozmice, a kako tvrdi u razgovoru za "Avaz", svemu je prethodila ranija prijava napadača da krše izrečenu mjeru samoizolacije.
Žepče: Pretukli ratnog invalida jer ih je prijavio kad su kršili samoizolaciju

 

Naime, kako nam priča Sinanović, toga dana nalazio se u jednom kafiću kada ga je fizički napao D. Jozinović, zadavši mu tom prilikom nekoliko udaraca šakom u glavu i nogama po čitavom tijelu.

 

- Nakon toga sam pao i onesvijestio se. Kasnije mi prilazi i govori "da se dogovorimo", nakon čega sam mu rekao da se makne od mene i da ću pozvati policiju - priča on.

 

Kaže da mu je nakon toga prišao mlađi brat Jozinović, koji ga je, tvrdi Sinanović, šakom udario u lijevu stranu glave, nakon čega ponovo pada u nesvijest.

 

- Kada sam došao svijesti, u međuvremenu je stigla i policija. Zatražio sam da se pozove hitna, jer mi je bilo loše i imao sam bolove po čitavom tijelu, posebno u predjelu glave. Umjesto da pozovu hitnu, policija se udaljila s lica mjesta - tvrdi Sinanović.

 

Zatim je automobilom prevezen u Hitnu pomoć Žepče, gdje je ponovo izgubio svijest i pao, a nakon nekog vremena je došao sebi, primio potrebnu terapiju te je otpušten.

 

- Smatram da sam napadnut jer sam izvjesno razdoblje prije incidenta pozvao policiju i prijavio D. Jozinović i druge što su kršili samoizolaciju. Odlukom općinskog načelnika, bio sam mobiliziran i zadužen da prijavim kršenja mjera stožera civilne zaštite - objašnjava Sinanović, koji je ogorčen što je napadnut, posebno uzme li se u obzir da je ratni vojni invalid 80 posto, ali i jer, tvrdi, policija, navodno, nije htjela pozvati hitnu da mu se ukaže pomoć.

 

U tijeku je istraga.

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio