Seka Izetbegović ujedinila Bošnjake i Hrvate!

Datum objave: 03.06.2020   Broj čitanja: 671
Capo di tutti capi Stranke demokratske akcije, žena od koje Bakir ne smije progovoriti dok mu ne dopusti, Sebija Seka Izetbegović opet na sebe tovari gnjev javnosti.
Seka Izetbegović ujedinila Bošnjake i Hrvate!

 

Žena koju se spominje u kontekstu višemilijunske pljačke na respiratorima branila je Fadila Novalića, Fikreta Hadžića i Fahrudina Solaka, a je li zbog sebe ili samo zbog SDA vrijeme će pokazati.

"Kad je strah onda onda način na koji osiguravate aparate nikoga ne zanima, a kad prođe strah onda dođe 100 nekih prigovora", rekla je Izetbegović na pitanje kako objašnjava afere poput one o respiratorima i maskama dodajući da je legalist.

Već tu je digla tlak Bošnjacima, a u nastavku i Hrvatima braneći stav SDA da brane svoja tri F. "Oni su samo pitali što nisu u istrazi svi koji su učestvovali u tome. Niko nije branio premijera, svi su branili situaciju. Prije nego što optužite čovjeka dajte sve podatke. Zašto samo Novalić, što su svi Bošnjaci?", pita se Izetbegović.

 

Nije komentirala da su upravo tužitelji Bošnjaci našli čvrste dokaze da se 3 F zatvori, a da ih je izvukla sutkinja Hrvatica, vjerojatno upravo zbog pritiska od strane najjače bošnjačke stranke.

 

Seka je tako uspjela ujediniti Bošnjake i Hrvate. Ni jedni ni drugi sada je ne podnose.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio