Ovo je pas godine! Otkrio kokain vrijedan više od 2 milijuna eura

Datum objave: 27.06.2020   Broj čitanja: 382
Kokain vrijedan 17 milijuna kuna zaplijenjen je 26. lipnja kod Dubrovnika, o čemu smo ranije pisali, a sada su izišli detalji događaja.
Ovo je pas godine! Otkrio kokain vrijedan više od 2 milijuna eura

 

 Droga, a radilo se o gotovo 25 kilograma kokaina, otkrivena je tijekom redovne akcije pojačanog nadzora osoba, vozila i robe koju su policajci provodili u suradnji s Carinom. Kokain je nađen u pograničnom području grada Ploča, u vozilu 49-godišnjeg talijanskog državljanina. Kako je priopćeno iz policije, spomenuto vozilo zaustavljeno je na državnoj cesti D-8, oko 11 sati.

 

Da vozač nešto skriva, postalo je jasno kada je pas za detekciju droga, koji je korišten u pregledu vozila, reagirao. Tada je zatražen sudski nalog za pregled vozila , a da policijski pas ima dobar njuh, pokazalo se nakon što je kokain nađen skriven unutar vozila. Radilo se o ukupno 21 paketu droge u kojem je bilo oko 25 kilograma kokaina. Iz PU dubrovačke kažu da zaplijenjena droga vrijedi oko 17 milijuna kuna te da je riječ o najvećoj zaplijeni kokaina na njihovom području u zadnjih 20 godina. Droga je uz potvrdu oduzeta, a 49-godišnji talijanski državljanin uhićen i doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje, nakon čega će biti priveden sucu istrage Županijskog suda u Dubrovniku.

 

Večernji list

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio