Bernardić: Moj je državnik Tito, a ne Tuđman! Plenković: Ne mogu vjerovati da je Bernardić izabrao diktatora

Datum objave: 29.06.2020   Broj čitanja: 971
Dvojica najizglednijih kandidata za 13. hrvatskog premijera prvi put su se suočila na debati, koju je organizirala RTL televizija.
Bernardić: Moj je državnik Tito, a ne Tuđman! Plenković: Ne mogu vjerovati da je Bernardić izabrao diktatora

 

Zasad je emisija na strani Plenkovića. Prema 24sata.hr, Plenkovića boljim ocjenjuje 59 posto ljudi, a Bernardića 41 posto. Prema Vecernji.hr još i više 61 posto boljim ocjenjuje Plenkovića, a Bernardića 39 posto.

 

Predsjednik SDP-a svoje je teze nerijetko potkrijepljivao statistikama na papirima te ih je često pokazivao Plenkoviću, a samim time i gledateljima.

 

Šef HDZ-a mu je u više navrata predbacivao što koristi isprintane vijesti s HRT-a, spočitavajući mu da na RTL-u promovira konkurentsku televiziju. U jednom se trenutku zapitao zašto se nije odazvao na propalu debatu na javnoj televiziji kad je toliko propagira na RTL-u.

 

S druge strane, Bernardić se u kolopletu pokazivanja papira ipak u jednom trenutku i zbunio te je listajući po dokumentaciji priznao: - Izgubio sam papir.

 

Oko Hrvata u BiH, SDP nije podržao Deklaraciju o jednakopravnosti Hrvata u BiH, što im je uteg kada je Bosna i Hercegovina u pitanju, međutim Plenković je zamalo natjerao Bernardića da kaže da je za treći entitet. Između Komšića i Dodika, Plenković bi birao Dragana Čovića.

 

I na kraju, Bernardić nakon nastupa koji čak nije bio preloš kako se očekivalo zabija autogol. Na pitanje, Tuđman ili Tito, Bernardić za svog državnika bira Tita. - Ne mogu vjerovati da je Bernardić izabrao diktatora. Dobro je, neka javnost zna da je SDP za Tita - poentirao je Plenković i diplomatski odgovorio na pitanje između Dinama i Hajduka: Hrvatska reprezentacija.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • ...30.06.2020 12:46 sati
    Pa dobro sta ste opsjednuti sa HDZom i ovim bahatim napuhankom? Koji vam je vise? Nista vam ne daju ni jedni ni drugi. Bernardic je bar bio pristojan. Za razliku od ovog EU poslanika.
  • M30.06.2020 10:23 sati
    Jadni Bero ispa je ruzno pace uci uvi nikako da krene dalje od pocetka.Plenkovic je zanj super teska kategorija.Ne samo zanj nego za svakoga Bero je peto laka kategorija ml
  • HDZ30.06.2020 09:59 sati
    Plenki i Škoro koalicija!
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio