Božinović potvrdio! Hercegovci, možete na more, u Lidl, do Ikee...

Datum objave: 30.06.2020   Broj čitanja: 3046
Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović u Petrinji je za N1 govorio o ukidanju obvezne samoizolacije za osobe koje ulaze iz Bosne i Hercegovine i potvrdio da će se to dogoditi danas.
Božinović potvrdio! Hercegovci, možete na more, u Lidl, do Ikee...

 

Božinović je rekao kako se odluka EU o otvaranju granice prema državama očekuje tijekom današnjeg dana, a potvrdio je da je na popisu zemalja s kojima EU, pa tako i Hrvatska, otvara granice i Srbija za koju smo prije pet dana, kao i sa BiH, Makedonijom i Kosovom, uveli strože mjere na granicama.

 

"Mi smo i kao još uvijek zemlja predsjedatelj bili uključeni u te razgovore. EU ima namjeru otvoriti se prema 15-ak država, među njima su Srbija i Crna Gora. Što se Hrvatske tiče, mi ćemo na tom popisu imati i Bosnu i Hercegovinu. Znate da smo imali uvoz virusa proteklih dana iz tih zemalja, ali on je bio nekoliko puta veći iz Srbije nego iz BiH", pojašnjava Božinović.

 

Božinović je kazao kako se odluka EU o otvaranju granice prema državama očekuje tijekom današnjeg dana, a potvrdio je da ćemo se u sklopu zajedničke odluke EU otvoriti i prema Srbiji, dok će hrvatske vlasti na popis zemalja, kako je Božinović jučer i najavio, dodati i BiH, ako je ne bude na popisu Europske unije.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Božinović je potvrdio da će Hrvatska otvoriti granice i sa Srbijom i sa BiH, bez obzira na to hoće li se BiH naći na popisu Europske unije.

 

"Preporuke su preporuke. Teško je opravdati činjenicu da smo imali 25, 26 unosa virusa iz Srbije s kojom se otvaramo i 8 unosa iz BiH gdje bismo trebali držati zatvorene granice", kazao je Božinović za N1.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Hercegovac30.06.2020 14:36 sati
    K....nu daba ti je sada otvarati ja Neum
  • Hercegovac30.06.2020 14:34 sati
    U... si bozinovicu sada ti je daba
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio