Bizarna nesreća u susjedstvu: Mrtvački sanduk zamalo ubio ožalošćenu susjedu

Datum objave: 03.07.2020   Broj čitanja: 601
O bizarnoj nesreći u susjednoj Srbiji ovih dana pišu i svjetski mediji, a Dušica A. jedva je preživjela nakon što su je "pogodili" dijelovi sanduka susjede kojoj je došla na sahranu.
Bizarna nesreća u susjedstvu: Mrtvački sanduk zamalo ubio ožalošćenu susjeduA kako je došlo do bizarne nesreće. Naime, rodbina je u sanduk, pored tijela preminula spustila četiri boce sa suhim ledom i čvrsto ih zatvorila kako bi održavali nisku temperaturu tijela.


Kada je Dušica ušla u kapelicu da zapali svijeću, sanduk je eksplodirao, a nesretnu ženu drveni dijelovi pogodili su u lice, koljeno i ruku.


Reagirali su obitelj i prijatelji pa je Dušica odmah prebačena na liječenje, a tijelo pokojnice prebačeno je u drugi sanduk.


Dušica se oporavlja od ozljeda, ali i od šoka, što je potvrdila i njena obitelj.Stručnjaci su potvrdili da je krivac za ovaj događaj upravo suhi led koji se koristi kada je tijelo prenosi s dalekih destinacija kako bi se održala niska temperatura, ali i zbog toga što pri otapanju ne ostavlja vodu.


Foto:Kurir

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio