IGRATI ĆE SE GRUDSKO FINALE! VIOLETA - GRAFOTISAK

Datum objave: 04.07.2020   Broj čitanja: 1504
Završila je jedna od najneizvjesnijih polufinalnih večeriju dosadašnjih turnira firmi u Sportskom centru Adeo u Posušju, a povijest će pisati da je to vjerojatno i najduži hercegovački turnir dosad.
IGRATI ĆE SE GRUDSKO FINALE! VIOLETA - GRAFOTISAK

 

Naime, sve je počelo još 12. siječnja 2020. godine, a ako uzmemo u obzir da će se finale i za treće mjesto igrati iduće subote 11. srpnja, znači da je turnir trajao čak pola godine!

 

Naravno, ništa od toga ne bi bilo da svijet nije poharala pandemija koronavirusa, ali kada već je, povijest će pisati da se u hercegovčakom mjestu Posušju igrao najdulji malonogometni turnir u godini, a do finala su, ono što su Gruđani i priželjkivali došli giganti VIOLETA I GRAFOTISAK.

 

Mnogi su se pitali koje će ekipe psihički izići najzrelije iz doba korone i odgovor je stigao. Posao se u Violeti i Grafotisku nije prekidao ni u najgorim danima, a ako Bog da, neće ni ubuduće, a to se i vidi po formi igrača koja nimalo nije opala. A po ovim rezultatima ne sumnjamo da su nakon posla, negdje po hercegovačkim poljima i planinama, sportski entuzijasti poput Galića, Palca, Ančića, Alpeze, Zorića, Marića, Braćića... održavali formu i pripremali se za vruće ljeto koje je počelo, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera i pouzdanje u Onoga koji nas sve nadgleda da će ovaj zdravstveni maraton doći do svoga kraja.

 

U prvom polufinalu večeras Grafotisak je bio bolji od Binvesta rezultatom 4:3.

Igrači Grafotiska, koji će braniti boje tvrtke u finalu su: Ronald Bilić, Petar Braćić, Ivan Bandić, Ivan Spajić Bura, Dario Alpeza, Karlo Kvesić, Grgo Alpeza, Ante Marić Anća, Ante Marić, Jure Pandžić, Šimun Zorić i Boris Bobo Miloš. Izbornik ekipe je Rade Bošnjak.

 

U drugom polufinalu, Violeta je bila bolja od FUR Oreči/Vamant također rezultatom 4:3.

Igrači Violete koji će braniti boje tvrtke u finalu su: Mario Galić, Mario Čamber, Ivan Ljubić, Danijel Mara Marić, Ljubo Ančić, Luka Ančić, Andrija Braćić, Ivan Zucić, Damjan Kozina, Marko Grubišić, Marko Iličić i Vinko Palac.

 

Iduće subote, za treće mjesto igraju Binvest i FUR Oreči/Vamant, a u finalu Violeta i Grafotisak!

 

O terminu utakmica vas pravovremeno obavijestimo.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • ....05.07.2020 12:53 sati
    Ajmo Violeta do pobjede
  • Grudjanka 05.07.2020 00:15 sati
    Nemam koristi ni od Violete niti od Grafotiska ni ja niti itko moj ne radi u njih Al uvijek mi je nekako draži Grafotisak momci idemo po pobjedu 🍾😊
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio