TVRTKI ZA UZGOJ SMILJA, ALUMINIJ UPLATIO VIŠE OD 300 TISUĆA KM

Datum objave: 07.07.2020   Broj čitanja: 649
Financijska policija zabilježila je u svom izvješću i tvrtku Helichrysum-Hercegovina iz Čitluka kojoj je Aluminij d.d. Mostar prošle godine od siječnja do kolovoza isplatio 326.570 KM.
TVRTKI ZA UZGOJ SMILJA, ALUMINIJ UPLATIO VIŠE OD 300 TISUĆA KMPišući o ovom zanimljivom dobavljaču nekadašnjeg aluminijskog diva, portal Žurnal navodi da im do objave teksta iz Helichrysum-Hercegovine nisu odgovorili kako je firma koja se bavi proizvodnjom smilja i eteričnog ulja postala dobavljač Aluminija.


Helichrysum - Hercegovina osnovana je u rujnu 2016. godine, a prema financijskim podatcima koje je ova firma dostavila Financijsko-informatičkoj agenciji FBiH (FIA) od 2016. do 2020. godine, imala je ukupne prihode  oko 100 tisuća maraka.

U 2016. godini ova tvrtka nije imala prijavljen prihod, u 2017. i 2018. godini imala je oko 5 tisuća maraka godišnjeg prihoda i poslovala je s gubitkom. Od osnivanja imaju samo jednog zaposlenika.


U 2019. godini, iako su imali uplate od Alumija u vrijednosti većoj od 320 tisuća maraka, ova firma prijavila je samo 91 tisuću maraka prihoda.


Jedan od suvlasnika tvrtke, piše Žurnal, je uposlenik Federalne uprave civilne zaštite, a njegova supruga navedena je kao kontakt osoba na web stranici firme.


Zašto uplate od Aluminija nisu prikazane kao prihod u financijskim izvještajima ove firme, portalu Žurnal nije odgovoreno.

 

Žurnal

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio