Hitac iz susjedova revolvera pogodio mu auto

Datum objave: 10.07.2020   Broj čitanja: 572
Izvršenim očevidom utvrđeno je da je zrno ispaljeno iz vatrenog oružja pogodilo prozor na prednjim lijevim vratima..
Hitac iz susjedova revolvera pogodio mu auto

 

Policijski službenici PU Ljubuški rasvijetlili su kazneno djelo Izazivanje opće opasnosti, počinjeno na Teskeri u utorak 07. srpnja.

 

Dana 07. srpnja u 19:45 sati PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je nepoznata osoba iz nepoznatog vatrenog oružja ispalila hitac te je zrno pogodilo u staklo na lijevim prednjim vratima motornog vozila marke Mercedes, koje se nalazilo parkirano u blizini groblja na Teskeri, a u kome su se u tom trenutku nalazile dvije mlađe osobe sa šireg područja Ljubuškog.

 

O navodima iz prijave izvješten je dežurni županijski tužitelj te je mjesto događaja osigurano.

 

U srijedu ujutro izvršen je očevid, kojeg su obavili policijski službenici PU Ljubuški i Sektora kriminalističke policije MUP-a.

 

Izvršenim očevidom utvrđeno je da je zrno ispaljeno iz vatrenog oružja pogodilo prozor na prednjim lijevim vratima m/v marke Mercedes, nakon čega je razbilo prozor i pogodilo štitnik od sunca, u kome se zadržalo.

 

Operativnim radom policijskih službenika Odsjeka kriminalističke policije PU Ljubuški kao mogući počinitelj kaznenog djela Izazivanje opće opasnosti identificiran je V. P. (68) iz mjesta Teskera, grad Ljubuški, koji je lišen slobode i saslušan u svojstvu osumnjičenoga.

 

Od V. P. (57), koji živi u susjedstvu osumnjičenoga V. P. (68), na Potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta privremeno je oduzet revolver marke „AZUL“ zbog postojanja osnova sumnje da je iz istoga V. P. (68) pucao dana 07. srpnja oko 19,45 sati u mjestu Teskera.

 

Temeljem naredbe Općinskog suda u Ljubuškom izvršena je pretraga obiteljske kuće, okućnice, pratećih objekata i motornih vozila koje koriste osumnjičeni V. P. (68) i njegov susjed V. P. (57).

 

PU Ljubuški podnijet će Županijskom tužiteljstvu Izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv V. P. (68) za koga je provedenom kriminalističkom obradom utvrđeno postojanje osnova sumnje da je počinio kazneno djelo Izazivanje opće opasnosti iz čl. 323. KZ-a F BiH.

 

UPRAVA MUP-a ŽZH
FOTO: Ilustracija

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio