FOTO: Cageball Grude i Caffe Pink/Label večeras za prvaka Tihaljine

Datum objave: 12.07.2020   Broj čitanja: 1194
Turnir u Tihaljini došao je do svog finala. Nakon nekoliko tjedana natjecanja i 31 ekipe koja je sudjelovala, a bilo ih je i iz Hercegovine i iz Hrvatske, saznati ćemo prvaka turnira "Sveti Ilija" Tihaljina 2020.
FOTO: Cageball Grude i Caffe Pink/Label večeras za prvaka Tihaljine

 

Sinoć je ekipa portala Grude.com bila na utakmici Cageball Grude protiv Caffe Bara Padre, a već je u prvom poluvremenu sve bilo riješeno, a Cageball je igrao do 10 i tu je stao s golovima u mreži protivnika.

Nakon njih uvjerljivo je u finale ušao i Caffe Bar Pink/Label.

Finalna večer počinje u 20.00 sati utakmicom između Veterana Mesliđana i Veterana Brzi i Žestoki. Nagrada pobjedniku je pečeno janje.

U 21.00 sati na rasporedu je utakmica za treće mjesto između Caffe Bar Manjić i Caffe Bar Padre. Ekipa koja ostvari pobjedu odlazi kući s 500 KM!

A onda, u 22 sata, slijedi veliko finale i bitka za 6 tisuća KM, koliko iznosi prva nagrada.

Za Cageball Grude nastupaju: Stanislav Galić, Josip Bošković, Luka Suton, Ivan Ivanković, Ante Ćorluka, Anđel Čolak, Ivan Ćorluka, Vinko Palac, Dario Alpeza, Marko Pandžić, Ivan Mikulić i Mario Galić.

Za Caffe Bar Pink/Label nastupaju: Dejan Rašić, Darko Ivanković, Josip Sesar, Adnan Kalajdžić, Leon Kozarić, Ivan Marković, Ante Miličević, Josip Stjepanović, Luka Putica, Dado Dodig.

Sve Vas pozivamo na završnu večer 3. Malonogometnog Turnira " Sv. Ilija" . Očekuje Vas odličan nogomet, bogat izbor hrane i pića, tombola sa vrijednim nagradama i zabava do kasnih sati.

 

Grude.com

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio