(VIDEO) Samir poručio Badrićki: Nema Gucci, nema Versace, samo pamučne gaće

Datum objave: 02.08.2020   Broj čitanja: 2961
Svoje viđenje aktualne krize u glazbenoj industriji i naporima nekih glazbenika da im omogući održavanja koncerata iznio je na Facebooku harmonikaš Samir Nurkić, i mnogi su se složili s njim.
(VIDEO) Samir poručio Badrićki: Nema Gucci, nema Versace, samo pamučne gaće

 

"Sram me vaše sramote", naslovio je snimku koju je objavio na svojoj Facebook stranici, a koja je izazvala brojne reakcije. Harmonikaš se javio jer, kaže, želio je ukazati na neke činjenice.

 

Rekao je kako se osjeća kompetentnim pričati o ovoj temi jer se glazbom bavi od 4. godine, a i sam je bio dio te "cijele mašinerije o kojoj famozno pričate". Međutim, s glazbenicima se ne slaže i poručio im je da pričaju gluposti. "Tko vas onda sluša ako vam ovih 90% naroda ne može oprostiti uspjeh?" pita se Nurkić kojeg je šira publika upoznala u Supertalentu te dodaje kako ih je upravo narod i stvorio.

 

Gospođi koja je ponudila Nini i drugim glazbenicima da kopaju krumpire poručio je - svaka čast. "Vas muči što nema za Gucci, nema Versace samo pamučne gaće", govori u jednom trenu, a što je još poručio, možete vidjeti u snimci ispod.

 

"Bravo Samire", "Sve si rekao", "Svaka čast", pisali su mu ispod snimke. 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio