U STRAVIČNOJ NESREĆI POGINUO MLADI HRVATSKI REPREZENTATIVAC

Datum objave: 12.08.2020   Broj čitanja: 1418
Luka Lucić poginuo je u nesreći kada je na njega naletio vlak na Stuttgarter Straße između Ruita i Heumadena, javlja Fenix-magazin.de.
U STRAVIČNOJ NESREĆI POGINUO MLADI HRVATSKI REPREZENTATIVAC

 

Riječ je o mladom hrvatskom nogometnom reprezentativcu Luki Luciću koji je igrao za Stuttgarter Kickers. Za mladu hrvatsku reprezentaciju odigrao je tri utakmice. Kako javlja njemačka policija, mladić je išao iz smjera Ruit biciklističkom stazom s desne strane Stuttgarter Straße. Na takozvanom Abendeckkreuzungu htio je prijeći željezničku prugu na prijelazu opremljenom treptajućim svjetlom. Prema trenutnim saznanjima, previdio je vlak koji ide u smjeru Ruit.

Unatoč hitnom zaustavljanju i izdavanju signala upozorenja, 56-godišnji vozač vlaka nije uspio spriječiti sudar s biciklistom. Šesnaestogodišnjak je zadobio teške ozljede i morao je helikopterom biti prebačen do klinike nakon što je od liječnika dobio prvu pomoć. Prema posljednjim policijskim nalazima, mladić je tamo umro u utorak navečer. Vozač vlaka i putnici bili su neozlijeđeni. Željeznička pruga, a dio i Stuttgarter Straße i prijelazno područje bili su zatvoreni do oko 5.45 sati. Na mjestu nesreće dežurala je vatrogasna jedinica sa šest vozila i 20 vatrogasaca.

 

Spasilačke službe i liječnik hitne pomoći bili su na licu mjesta s jedanaest službi hitne pomoći, helikopterom hitne pomoći... Policija je dežurala s ukupno četiri patrolna automobila. Naredbom državnog odvjetništva iz Stuttgarta pozvan je vještak. Prometna policija započela je istragu i traži od svjedoka koji su promatrali tijek nesreće da pozovu na broj telefona 0711/39900. 

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio