Messi i Ronaldo ZAJEDNO! Ako Cristiano kaže DA...

Datum objave: 25.08.2020   Broj čitanja: 787
U veljači 2020. godine, dok je svijet taman kretao u ludilo, a Kinezi sumnjali da se neki devar događa kad je neki lik pojeo šišmiša počelo se razgovarati o "nemogućoj misiji".
Messi i Ronaldo ZAJEDNO! Ako Cristiano kaže DA...

 

Dolasku Messija u Juventus.

Taman je tada Eric Abidal napravio neoprostivo, prozvao je cijelu ekipu i jednog od najvećih nogometaša svih vremena da nije dovoljno naporno radio. Naravno, nije ga prozvao izravno, ali svi su znali o čemu se radi pa je Messi uzvratio. - Ako kritiziraš igrače onda kreni s imenom i prezimenom, ne optužuj cijelu momčad za nerad.

I onda se u priču uključio Juventus koji je poželio spojiti po mnogima najveći dvojac svih vremena, a i sam Ronaldo ranije je rekao da ideju smatra intrigantnom.

'Bilo bi interesantno vidjeti nas obojicu u istoj ekipi. Mislim da bi veliki igrači trebali igrati zajedno. Da smo u istoj ekipi mislim da bih bio bolji od njega, ali ne bi ni on puno zaostajao. Svi znamo da je Messi odličan igrač', rekao je Ronaldo još 2016. godine France Footballu.

Ako Ronaldo dadne zeleno svjetlo, jasno je da će Juve krenuti u misiju dovođenja Messija na čijem se imenu da ne igra nikako zarađuju enormne svote novca.

Ako je ova pandemija znak da je vrijeme za smjenu civilizacije, dajte da još jednom pogledamo dvojicu najvećih u istom dresu.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio