Hercegovački influencer oglasio se nakon uhićenja: Pritvor, mala prostorija sva u betonu

Datum objave: 17.09.2020   Broj čitanja: 403
Mostarski TikToker Hrvoje Miletić, koji broji preko 79.000 pratitelja i 1,5 milijuna lajkova, uhićen je u utorak zbog objave videa u kojima vlak kroz Hercegovinu prelazi preko povrća i drugih predmeta, te je 24 sata proveo u pritvoru.
Hercegovački influencer oglasio se nakon uhićenja: Pritvor, mala prostorija sva u betonu

 

Govorio je o ovom iskustvu nakon što je u srijedu izašao iz pritvora.

U utorak iza podne su mi pripadnici FUP-a upali u stan i izvršili pretres, oduzeli mobitele, a mene priveli kao da sam neki kriminalac, kaže Miletić za Klix.

Tijekom privođenja, kako nastavlja, su mu rekli da je počinio kazneno djelo ugrožavanja u prometu opasnim radnjama.

Odveli su me na mjesto događaja gdje sam snimao videa, kakao bi uradili vještačenje, a onda su me smjestili u pritvor gdje sam sam proveo 24 sata. To je za mene bilo strašno iskustvo. Mala prostorija sva u betonu, dva sa dva metra, bez dovoljno zraka i mogućnosti za bilo kakvu komunikaciju osim sa zaštitarima, priča mostarski TikToker koji ni slutio nije da će zbog video uratka tako završiti.

Naglašava kako su pripadnici FUP-a prema njemu bili korektni koliko je to moguće, ali bez obzira na to iskustvo koje je doživi ne želi nikome.

Rekli su mi da će protiv mene biti podnesena kaznena prijava i da sam obavezan odazvati se na poziv suda, kaže Miletić za Klix.

Poručuje da videa s opasnim radnjama više neće praviti te preporučuje svima koji se sličnim aktivnostima bave da s tim prestanu kako im se ne bi isto dogodilo što i njemu.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio