BRZI SERVIRS MARIĆ pripremio je najbolju ponudu za novu sezonu

Datum objave: 18.09.2020   Broj čitanja: 972
Brzi servirs Marić i pred novu zimsku sezonu pripremio je najbolju ponudu!
BRZI SERVIRS MARIĆ pripremio je najbolju ponudu za novu sezonu

 

Svakog kupca četiri gume Continental ili BestDrive nagrađuje premium Continental brisačima, a do 1. studenog uz brisače i besplatnom dezinfekcijom vozila ozonom i to premium uređajem - Ozonator 03 Mangeti Marelli MX - 400, profesionalnim dekontaminacijski sustavom velikog kapaciteta za dezinfekciju osobnih i teretnih vozila ozonom.

BestDrive Continentalova mreža servisa u BiH Vam nudi garanciju tri (3) godine na sve gume Continental grupacije – Continental, BestDrive, General Tire, Semperit, Barum, Sportiva i Gislaved.

Sve gume Continental grupacije Continental AG proizvodi u svojim tvornicama unutar EU i dostupne su u svim BestDrive servisima u BiH.

Premium usluga, premium kvaliteta i poznati brendovi su garancija Vaše sigurnosti na cestama.

Uz to Brzi servirs Marić nudi vozačima mali servis koji uključuje promjenu ulja i filtera, punjenje, kontrolu i dezinfekciju klime, a ako ne znate gdje s gumama koje mijenjate, tu je i hotel za gume.

Sve što je u ponudi možete pronaći na web stranici Brzog servisa Marića, te se uvjeriti u vrhunsku kvalitetu i najbolju cijenu ili doći na mjesto događaja, u Brzi servis Marić na adresi Pocrte 435, pokraj putnog pravca Imotski-Grude.

 


Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio