Tragedija u Jajcu: U požaru stradala 11-godišnja djevojčica

Datum objave: 19.09.2020   Broj čitanja: 474
Požar je izbio iza jedan sat poslije ponoći, još uvijek se ne zna njegov uzrok.
Tragedija u Jajcu: U požaru stradala 11-godišnja djevojčica

 

U ulici Ive Andrića nadomak groblja Mašet u Jajcu sinoć je došlo do strašne tragedije – u požaru je stradalo jedanaestogodišnje dijete, piše Jajce Online.

 

Naime, požar je izbio iza jedan sat poslije ponoći, još uvijek se ne zna njegov uzrok, a pretpostavlja se da je zbog svijeće jer obitelj Ćosić godinama živi bez električne energije.

 

Na mjestu događaja intervenirali su pripadnici Vatrogasnog društva “Jajce”, a uviđaj obavljali pripadnici PU Jajce.

 

Široj javnost je poznato da obitelj Suada Ćosića i Nene Brtan slabijeg materijalnog stanja. Oni su tri godine živjeli u trošnoj općinskoj baraci s troje djece. Jutros ih je posjetio predsjednik OO MDD Merhamet Jajce Sinanudin Smajić, koji im je uručio interventne prehrambene pakete. ''Nažalost, sinoć se dogodila strašna tragedija u kojoj je u požaru izgubila život Nikolina. Ispred MDD Merhmata Jajce jutros smo posjetili ovu obitelj i uručili smo im interventni paket. Ovu obitelj ne smijemo zaboraviti, jer imaju još dvoje djece, bebu od 10 dana i djevojčicu od dvije godine. Oni nas trebaju, stavljam se ispred Merhemta na raspolaganje,a svi koji im žele pomoći mogu to učiniti i direktno, rekao je Smajić, a piše Jajce online.


FOTO: Jajce online

Za ovaj članak komentari nisu dopušteni.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio