Naša stranka uključila se u tzv. Studentski prosvjed u Mostaru

Datum objave: 09.10.2020   Broj čitanja: 777
Svako vrijeme izrodi svoje politikante, pa tako i ovo vrijeme koronavirusa u kojem su ključne figure na sarajevskom portalu Klix.ba najavile prosvjede u Mostaru.
Naša stranka uključila se u tzv. Studentski prosvjed u Mostaru

 

Organizatori prosvjeda su, kako se navodi na Klixu koji redovito pred izbore Mostar stavlja u fokus svojih zbivanja, Marko Vračević i Dario Hrkać.

I dobro je da se prosvjeduje, ako za to ima opravdanih razloga, međutim u doba pandemije koronavirusa, kada se cijeli svijet zatvara, dvojac iz Hercegovine, želi sve otvoriti i na fakultet dovući tisuće i tisuće studenata.

Uistinu, niti je odgovorno, a niti je intelektualno od strane vrlih studenata koji žele privući pozornosti i svoj politički put dodatno ojačati.

Zašto baš politički put? Pa izbori su u Mostaru, a ovo je idealna prilika za Našu stranku da tzv. Studentski prosvjed iduće srijede pretvori u svoj politički skup, a Klix i slični mediji dodatno će nabrijati atmosferu. Ako se nađe tu i pokoja usijana glava kao 2014., kada je trebalo paliti hrvatske institucije i razbijati svetinje, kud ćeš bolje za Našu i slične stranke.

U prilogu vam dostavljam fotografiju "organizatora prosvjeda" iz Naše stranke.


Podsjetimo, BH BLOK MOSTAR, SDP BIH, NAŠA STRANKA zajedno izlaze na izbore u Mostaru. Marko Vračević je kandidat Naše stranke za Gradsko vijeće Grada Mostar i kako za Klix tvrdi "ovi protesti nemaju političku pozadinu"Tekst i fotografija poslani na mail adresu portala info@grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio