Grude i Hercegovina sebi ne smiju dopustiti bihaćki scenarij

Datum objave: 12.10.2020   Broj čitanja: 1565
Guranje problema pod tepih, ne guranje nosa gdje treba, smanjivanje doživljaja i druge radnje dovele su do toga da se Krajina skoro ispraznila, a domicilno stanovništvo postaje manjina u odnosu na migrante.
Grude i Hercegovina sebi ne smiju dopustiti bihaćki scenarij


U jednoj noći ovog mjeseca planule su tri kuće, jedno vozilo i drva za ogrjev ispred više kuća, a za koje su siroti umirovljenici mjesecima štedjeli. Domaći ljudi napuštaju Bihać, Cazin, Kladušu jer zakon ne štiti njih nego migrante koje Selmo Cikotić, osumnjičenik za ratne zločine nad Hrvatima, uspoređuje s turistima. SDA je svjesna da "Babinu", "Tuđmanovsku" Krajinu nikad nije uzela pod svoje i sada zamjenom stanovništva, naseljavanjem migranata umjesto domicilnog naroda polako, ali sigurno izvršava i taj plan. No, pitanje je kada će im se to obiti o glavu!


Migrante se sada prebacuje u Hercegovinu.

Dok policija ima pune ruke posla s vraćanjem migranata (jučer ih je u jednoj turi s područja Gruda vraćeno više od 10, a reagiralo se u više navrata), pojedini žitelji tvrde da se bespotrebno stvara panika jer Grudama hodaju "žene i djece". Ekipa portala Grude.com i sama se zatekla na terenu prošlog petka, a među deportiranim migrantima bili su samo muškarci i djeca, bez ijedne žene. Naravno da nam je žao djece, međutim pitamo se jesu li ti muškarci oteli tu djecu kako bi realizirali svoj cilj, a to je prelazak u Europsku uniju? I je li im stvarni cilj prelazak u EU ili izvidnica po Hercegovini jer migranti, kada žele u EU, ne hodaju baš glavnom cestom gdje će ih, realno, netko vidjeti i prijaviti policiji!


U ovom trenutku pružamo punu podršku pripadnicima policije kojih je malo i čije oči moraju biti širom otvorene dok prevoze migrante jer ne znaju s čim se susreću. Što ako su s njima u vozilu neki od najgorih ubojica ISIL-a, a čiji su se članovi razbacali po Europi nakon slabljenja Islamske države, a u patroli su maksimalno dva policajca koji ih moraju deportirati!? Stvari se ne smiju uzeti zdravo za gotovo jer Hercegovina ne smije postati Krajina u kojoj će osobe koje bez ijednog dokumenta olako prelaze granice ulaziti u kuće, uništavati imovinu i ovdje graditi svoje planove za potpuno naseljavanje Europe!


Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • 12.10.2020 13:14 sati
    to što dalje iz katoličke HERCEG BOSNE
  • Stipe12.10.2020 12:34 sati
    Ima i ko u priči samo pustite nek priđu granicu neka i oni vataju
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio