STRAŠNA TRAGEDIJA U VINKOVCIMA: OŽENIO SE PRIJE TRI DANA, DANAS POGINUO

Datum objave: 12.10.2020   Broj čitanja: 2009
Poslije višegodišnje veze njih dvoje su se u prošli petak vjenčali kada su organizirali i svatove u Vinkovcima. Tri dana poslije, na ulazu u Vinkovce iz smjera Vukovara, doživjeli su prometnu nesreću u kojoj je Mario M. (28) smrtno stradao, a njegova supruga Andrea L. (29), koja je bila suvozačica u automobilu, zadobila teške tjelesne ozljede.
STRAŠNA TRAGEDIJA U VINKOVCIMA: OŽENIO SE PRIJE TRI DANA, DANAS POGINUO


Teško je ozlijeđen i vozač drugoga automobila vinkovačkih registracijskih oznaka. Ovo dvoje Vukovaraca, koje su poslije svatova doživjeli tragediju, bili su u višegodišnjoj vezi. On je bio pripadnik Hrvatske vojske i išao na izobrazbu za časnika. Ona je pak predsjednika vukovarskih mažoretkinja koje slove za jedne od najboljih u Hrvatskoj. Radi kao nastavnica u vukovarskoj OŠ Siniše Glavaševića.

Svega nekoliko sati prije nesreće Mario je promijenio svoju profilnu sliku na Facebooku. I danas je dobivao brojne čestitke prijatelja povodom vjenčanja. Njihovi zajednički prijatelji, koji su im bili u svatovima, kažu kako se radilo o skladnom paru. Planirali su svatove ljetos, ali su ih morali odgoditi zbog epidemije koronavirusa. Novi termin bio je početkom rujna, ali su i taj termin morali otkazati radi jedne od mjera koje je donio Stožer Civilne zaštite. Novi datum je bio 9. listopada kada su se i vjenčali i imali svatove u jednoj sali u Vinkovcima.

Prema navodima policije tragična prometna nesreća dogodila se oko 14.45 sati na cesti između Vinkovaca i Nuštra. U prometnoj nesreći sudjelovala su dva osobna automobila, jedno vukovarskih, drugo vinkovačkih registracijskih oznaka.

- Tri osobe prevezene su vozilima hitne medicinske pomoći u vinkovačku bolnicu. 28-godišnji vozač osobnog automobila vukovarskih registracijskih oznaka smrtno je stradao, dok su njegova 29-godišnja suvozačica i 27-godišnji vozač drugog osobnog automobila teže ozlijeđeni, izvijestila je policija.


Vecernji.hr

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio